• Daaw

    Kanske gravid

    Du kan bli gravid även fast du äter p-piller ( Du kan bli gravid även om du använder vilket preventivmedel som helst.) är väl bara runt 98% säkert har jag för mig. Så en liten chans finns det ju. 

    Om du känner symtom så borde det synas på ett gravtest nu, du kan ju testa :) Du kan köpa på ica så behöver inte vara på apotek heller, morgonkissen funkar bäst :) 

    Sen kan det ju även vara så att du är öm och så pga att du snart ska ha mens också. Kan även vara en urinvägsinfektion om du kissar mycket. ( Säger det endast för att det kan finnas andra andledningar ) Du kan ju inte veta om du är gravid säkert om du inte testar :) 

    Och det är inte skadligt för barnet om du går på p-piller men är du gravid ska du sluta äta dom :) Sen är det inte heller skadligt att ha druckit alkohol i början av graviditeten. Eftersom att barnet inte går igenom någon tillväxtfas utan bara blir till så att säga :) Jag drack också i början av min graviditet innan jag fick reda på det, 4-5 veckor hade jag nog varit gravid innan jag fick reda på det och det är inga som helst fel på min dotter :) Så du kan vara lugn :)

    Hoppas allt blir bra, och vore roligt om man fick veta om du var gravid eller inte :)
    Sköt om dig :)

  • Daaw

    Okej, vad tråkigt att det inte var en bebis påväg då. 
    Men kanske ändå var bra för om du kände dig ledsen över att du fick mens så vet du ju att du är redo för ett barn :) 

Svar på tråden Kanske gravid