• Pess

    Din drömring!

    Med betoning på dröm!

    Mellan alla trådar om kuvertavgifter, jobbiga svärmödrar och struliga kina-sidor, tänkte jag att det kunde vara en välbehövlig paus från verkligheten att ha en tråd med bara massa glitter i!

    Jag vet att det finns en tråd där man kan ladda upp bilder på sina egna vigelringar, och den är alldeles underbar att kika i, men den uppdateras ju inte superofta med nya gobitar! (Vi får gifta oss lite oftare helt enkelt! ;)) 

    Så nu tänkte jag att en tråd, i vilken man får sväva iväg helt och hållet och gå loco på alla vackra ringkreationer ute i världen, skulle vara på sin plats!


    Bortse från ekonomiska hinder, låtsas som att blodsdiamanter inte finns, du har alla förutsättningar i världen att välja exakt den ring du önskar, att den ska fungera att bära i ditt jobb som vårdbiträde? Pfft! I den här världen kommer du aldrig behöva arbeta en dag i ditt liv! Alltså inga begränsningar, what so ever!

    Men, du får inte välja någon av dina egna ringar!

    Vilken skulle du välja då?

  • Svar på tråden Din drömring!
  • Taarna

    Finns så många fina ringar därute.

    Gillar gamla/vintage ringar.

    Någon som har några fina bilder?

  • AVC

    Hej! En fråga till zero, jag såg i en gammal tråd att du funderade på att köpa från USA/gog, hur har det blivit med det? Några erfarenheter du vill dela med dig av? :)

  • zero

    Hej AVC.
    Det har kommit ganska mycket i vägen men jag planerar ett eller två mindre köp från gog förhoppningsvis till höst/vinter så om du inte hinner före så kan jag dela med mig av min erfarenhet då (har varit i kontakt med dom dock och kollat att de kan ordna vad jag vill att de ska ordna och bemötandet var bra och allt det där). Jag vet att det ska finnas åtminstone en till här som har erfarenhet av att köpa därifrån men som inte verkar vara aktiv här längre. Det har kliat i fingarna på mig att köpa redan nu men eftersom att jag redan var/är i kontakt med brian gavin angående ett mindre köp där så fick/får det komma först.

  • AVC

    Intressant att höra! Vad tycker du om Brian Gavin? Dollarn är en smula hög just nu, men jag funderar på att köpa av gog. Jag har haft kontakt med dem och de har svarat snabbt på allt jag undrar. Lite läskigt att köpa över nätet bara... Kanske att jag hinner före dig då!

  • zero

    Så här långt har jag bara gott att säga om brian gavin. Fått jättefin service på alla sätt och vis och jag känner mig trygg med det köpet jag ska göra på onsdag. jag gillar själva idén om att ta alla för en "test drive" innan jag spenderar för mycket och planerna generellt sätt har ändrats en hel del för min del. Vad är det som du är intresserad av hos gog? :) Menar med ditt namn så kan jag väl iof lista ut det men jag menar mer till detalj hehe.

  • AVC

    Ja, namnet säger allt. ;) Jag har försökt hitta motsvarande i Sverige, men det verkar helt hopplöst. Det finns några fler som tillverkar liknande i USA, men jag har fastnat för gog pga just deras videor och att de verkar ok enligt pricescope. Men det är svårt att veta vem man kan lita på, därför var jag nyfiken på dina erfarenheter.

  • zero

    Jag önskar att jag hade hunnit komma längre ;) men precis allt som möjligtvis kunde komma i vägen har liksom kommit i vägen ekonomiskt. Det enda som gör mig kluven längre fram när det handlar om större köp är att victor canera råkar sitta på en ring som är helt min smak och att han givetvis vägrar fatta diamanter från gog. Tror det är likvärdigt dock men han är dyrare,tyvärr och att hitta en guldsmed som vill ta på sig något liknande i sverige kommer bli minst sagt svårt om inte omöjligt. Jag är nyfiken i ett nötskal på vad du är inne på gällande specifikationer :)

  • AVC

    Vi kanske får starta en egen tråd! :) jag återkommer, nu blir det film och popcorn. Ha en trevlig fredagskväll!

  • zero

    Haha ja, eller så får du skicka ett pm om/när du har lust och tid :)

Svar på tråden Din drömring!