• AVC

    Din drömring!

    Hej! En fråga till zero, jag såg i en gammal tråd att du funderade på att köpa från USA/gog, hur har det blivit med det? Några erfarenheter du vill dela med dig av? :)

  • AVC

    Intressant att höra! Vad tycker du om Brian Gavin? Dollarn är en smula hög just nu, men jag funderar på att köpa av gog. Jag har haft kontakt med dem och de har svarat snabbt på allt jag undrar. Lite läskigt att köpa över nätet bara... Kanske att jag hinner före dig då!

  • AVC

    Ja, namnet säger allt. ;) Jag har försökt hitta motsvarande i Sverige, men det verkar helt hopplöst. Det finns några fler som tillverkar liknande i USA, men jag har fastnat för gog pga just deras videor och att de verkar ok enligt pricescope. Men det är svårt att veta vem man kan lita på, därför var jag nyfiken på dina erfarenheter.

  • AVC

    Vi kanske får starta en egen tråd! :) jag återkommer, nu blir det film och popcorn. Ha en trevlig fredagskväll!

  • AVC

    Jadu, om du menar den typen av diamant så är de ganska svåra att få tag i, åtminstone i Sverige. Det är en äldre slipning av diamant, old mine, du kan googla på det. En bra guldsmed kan ta hem och visa, men det är mycket svårare att hitta fina stenar än mer moderna slipningar som exempelvis runda eller prinsess.

    Själva ringen kan däremot säkert en duktig guldsmed få till! Men jag kan tänka mig att designen med så smal skena är ganska skör så frågan är om det är lämpligt till en ring som man bär varje dag. Fin är den i alla fall! :)


    Pess skrev 2015-03-27 05:28:20 följande:

    Otroligt vacker!!! :) var kan man köpa såna eller liknande?


Svar på tråden Din drömring!