Inlägg från: PiaB igen |Visa alla inlägg
  • PiaB igen

    resa vilka överpriser!

    Vi åker mycket till Malta, och en vecka brukar gå på ca 4000 per person och vecka. Då är det inte all inclusive eftersom vi inte vill äta på samma ställe hela veckan. Vi bokar alltid hotellet och flyget för sig. Kolla skyscanner.se för flyg, och hotels.com eller bokning.com för boende. Då kan du söka på 30 pers och antal rum, all inclusive m.m. och se vad det blir för priser. Vi sökte på 10 personer till i sommar och det fanns både löjligt billiga, typ 1000 kr per person, och löjligt dyra.

  • PiaB igen

    Då har jag haft tur. Har bokat resor de senaste tio åren på det sättet jag skrev, och aldrig råkat ut för höjda priser. Tvärtom hittar vi billigare boenden varje gång vi ska åka någonstans

  • PiaB igen

    Jag tror faktiskt att det är för stort att fixa åt 30 pers. Vad jag förstått vill ni bjuda, och ännu är det hemligt? Jag tror det blir enklare att tala om för folk och de får hjälpa till att fixa. Alla kanske inte vill/kan åka ens. Alla vill kanske inte åka till samma ställe.

    Vi gifter oss utomlands i sommar och tänkte först bjuda på allt. Insåg att det blir för dyrt, så vi tänkte bjuda på boendet. Av 19 bjudna är det 8 som vill/kan åka med. Och de vill ABSOLUT inte bli bjudna. Så det slutade med att jag hittade billiga boenden runt omkring där vi ska vara, bokade åt dem efter att de godkänt, och de bokade flyg själva. Så vi bjuder "bara" på bröllopsmiddag och transfer under dagen, vilket vi skulle gjort i Sverige också.

    Så det blir väldigt lite planering för oss vad gäller gästerna. Jag är ändå van att söka och hitta prisvärda resor, men jag hade nog inte tagit på mig att boka åt 30 pers.

    Jag har åkt med många människor förut, men då har vi bott utspridda, typ i samma by/stad. Sedan har vi träffats på stranden de som vill, eller så har vi träffats på kvällen och ätit tillsammans och sedan delat på oss beroende på vad man vill göra.

    Om du kan tala om på ett ungefär vilka länder så kan jag kolla vad jag hittar

Svar på tråden resa vilka överpriser!