• Hanna80

    Visa din ring! - Bildtråd ringar 2015

    Kotten skrev 2015-03-18 20:32:48 följande:

    Nu har vi kollat på ringar och jag hittade ganska fort två stycken som jag gillar. Men det kommer bli svårt att bestämma vilken jag gillar mest och som jag kommer använda.


    I ringen med stenar på snedden så är det riktiga diamanter och i hjärtat var det syntet (men det går att få riktiga). Jag har svårt att motivera att ha riktiga diamanter eftersom jag tycker det är svårt med olika märkningar och jag försöker ha ett etiskt perspektiv på sånt .

    Ringarna vi har kikat på är i titan vilket känns bra då jag är lite orolig att jag ska bli allergisk mot guld i någon form. Prismässigt är så klart ringen med syntet billigare men båda två ligger väldigt rimligt i pris och inom vad jag är beredd att betala för min ring.


    Den andra ringen (med hjärtat) skulle matchas av en mattare inte tokbred titantring. Min sambo gillade båda och kunde tänka sig båda. 


    Några tankar kring dom här ringarna?


     


     


    Jag gillar den med tre små diamanter. Den känns elegantare men inte för elegant. Båda är jättefina!
  • Hanna80
    Kattungevin skrev 2015-06-16 12:09:44 följande:

    Så här kommer min ring se ut. :) Problemet med den är väl att jag kanske får nöja mig med just en ring då det kan bli svårt att få en den att ligga bra tillsammans med en annan ring. Men så ser den ju ut som flera ringar lite grann, så det är väl bara tråkhetskänslan att inte få en ny ring sedan när vi gifter oss. ;) Men den kan jag lätt leva med för den ringen och den mannen jag ändå får. :') <3


    Vilken underbar ring! Förstår att du blev förälskad. Var hittade du den?
Svar på tråden Visa din ring! - Bildtråd ringar 2015