• Jullis

    Visa din ring! - Bildtråd ringar 2015

    Ganska kasst att det inte går att lägga upp bilder från mobil eller ipad i forumet. Borde det inte gå att lösa?

  • Jullis

    Här är våra ringar!

    Min förlovningsring har en 0.43ct brun diamant som center med färglösa 0.01 ct's diamanter runtom. Jag har själv destämt designen och fått den tillverkad efter mina önskemål. Den belv precis som jag ville ha den! Jag älskar hur den bruna diamanten glöder som om den har eld inuti och de färglösa sprakar i alla tänkbara färger! Skrattande
    Eftersom skenan på min förlovningsring är låg (1.4) fick min vigselring också specialtillverkas. Den har 0.03 ct's diamanter.

    Min sambos vigselring är också specialtillverkad efter eget önskemål. Det är en titanring med slipad yta och en blank nedsänkt linje i 18K guld. Titanringar.se gör ju sina ringar maskinellt och är väldigt begränsade i vad de kan göra. De kan t.ex. inte blanda olika ytor på en ring. Vi hittade dock en smed som gör titanringar för hand. Och han gör det väldigt bra! :)

  • Jullis
    Anrei skrev 2015-05-21 09:27:28 följande:
    Letar efter en duktig titansmed- någon du kan rekomendera?
    Erik Tidäng heter han som gjorde min mans. Han har sin ateljé i Stockholm, så vi skötte allt via mail-kontakt eftersom vi bor i Göteborg. Hans priser är såklart betydligt högre än om man köper en titanring hos t.ex. titanringar.se, men han lägger ju ner en hel del tid och arbete på ringen. Kan absolut rekommendera honom!

    www.eriktidang.se
Svar på tråden Visa din ring! - Bildtråd ringar 2015