• Lenblo

    Visa din ring! - Bildtråd ringar 2015

    Eftersom jag nu äntligen orkat fota ringarna ordentligt så tänkte jag lägga upp dem här också:

  • Lenblo

    Jag håller på en del med händerna och ville inte att min enstensring skulle fastna i allt. Efter att ha tittat på så mycket ringar att de passerade revy när jag blundade, köpte jag den här på Ebay från ett indiskt företag. 0,44 carat. De ändrade några detaljer åt mig (guldets färg, något ökad klarhet på stenen) efter förfrågan. Sedan lade de upp en ny annons med ett lätt modifierat pris. (Minns tyvärr inte firmans namn.)

    Den andra ringen är en halv- (eller två tredjedels- Tungan ute) allians. Den köptes på Ebay av en privatperson i USA. 14 diamanter à 0,07 carat. Eftersom bilden var lite suddig så var det inte så många andra som bjöd. Skrattande Jag fick öka på ringen lite eftersom jag mätt fel, vilket kostade några hundralappar. Det svåra var att hitta en guldsmed som vågade ändra i en ring med kanalinfattade diamanter.

    I Sverige fick jag ringarna kontrollerade av en juvelerare för att kontrollera att diamanterna var äkta och för försäkringsbolagets skull. De blev värderade till fem gånger så mycket som vi betalade för dem! Solig

    När jag passerar matbutikens (välbelysta) fruktdisk brukar jag fortfarande, fem år senare, stanna upp lite och njuta av gnistrandet som uppstår. Hjärta

  • Lenblo
    SFbrud2015 skrev 2015-06-03 13:36:13 följande:

    Efterson jag bad om hjälp i ringvalet tidigare så får jag väl även visa resultatet Flört


    Jag vill också ha! Äsch, jag använder händerna mycket och kan bara ha mina nedsänkta stenar, men lite avundsjuk blir jag ändå när det blir så vackert.
Svar på tråden Visa din ring! - Bildtråd ringar 2015