Inlägg från: Petunia |Visa alla inlägg
  • Petunia

    Dilemma, inte bjuda

    Tycker Chicitas förslag är bra. Och jag hade absolut inte bjudit människor som har åsikter som jag kraftigt tar avstånd ifrån, vilka de än må vara, och som påverkar andra gäster som jag tyckte mer om.


    Om någon frågar, ha en plan som Chicita säger, och förklara er inte i onödan. Om resten av släkten har "sunda" åsikter så kanske de redan har på känn varför de här två inte är bjudna om de vet att ni också har vänner med andra kulturer/hudfärger? Om ni dessutom inte umgås med dem...

    (Och angåede höger- resp vänsterextremister... det var det löjligaste jag hört... jag har bekantas bekanta som efter ett par öl högt och tydligt uttalar sig om "judefrågan", den "urspårade flyktingpolitiken" bland folk de inte känner etc, och andra som jag vet har åsikter lååångt ut åt vänster men som - hör och häpna - har bra social kompetens och sköter sig själv och skiter i andra för de vet att de inte kan omvända folk bara sådär... och de vill inte heller i de flesta fall inte skicka tillbaka folk "dit de kommer ifrån")

Svar på tråden Dilemma, inte bjuda