Inlägg från: Alyllyra |Visa alla inlägg
  • Alyllyra

    Åldersskillnad?

    Det är tre år mellan mig och min man, han är den äldre av oss. Tycker själv inte att det märks särskilt mycket, och jag antar att det kommer att märkas mindre och mindre genom livet.
    När vi pluggade märktes det ju desto mer eftersom han låg några klasser över mig, men sen vi började jobba känns det inte som nån skillnad. Och våra vänner är utsprida från nått/några år yngre än oss till nått/några år äldre än oss, så det finns ingenting där som påminner om våra respektive födelseår.


    PiaB igen skrev 2014-09-07 08:15:38 följande:

    Apropå anonymiteten så verkar de ha ändrat till att det blir anonymt om man inte fyller i något. Förut fick man ju en påminnelse att man var tvungen att välja innan man postade. Tycker det var bättre då det nu är väldigt mycket anonymt i trådarna. En parentes bara


    Jättekonstigt att de har gjort så! Har de också ändrat så att man kan vara anonym i alla trådar? Eller startas det bara extremt många trådar med anonymitetsfunktion? Jag tycker det har exploderat, och många av trådarna handlar inte ens om nått känsligt ämne.
    Ber om ursäkt för OT.
Svar på tråden Åldersskillnad?