Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Åldersskillnad?

    jag är 23 och min blivande 32. ^^ var lite jobbigt ibörjan då vi blev ihop, för då var jag bara 14 och han då 23... men vi sket fullständigt i vad folk tyckte. 

    herrejisses... jag är lika gammal nu som han var då..:P 

  • filibustern
    Anonym (Hmmm) skrev 2014-09-07 12:44:11 följande:
    Oj. Förstår om folk hade åsikter, en 14 åring är i lagens mening ett barn och en 23åring långt över vuxengränsen.
    jo du.. men tack och lov var jag ju inte 14 någon längre stund.. :P 
  • filibustern
    Anonym skrev 2014-09-16 17:14:47 följande:
    Anonym skrev 2014-09-16 16:55:13 följande:
    det har jag också märkt, att folk höjer ögonbrynen när man berättar att man varit ihop med karln sin länge, och sen en ung ålder (i mitt fall 14, och nu är jag 23) dom liksom "ja det är ovanligt att hålla ihop så länge när man var så ung till att börja med". förstår dem dock.. 
    Vi blev ett par när jag var 18år och han skulle fylla 20år, snart 9år sedan. Vi flyttade ihop och jag blev gravid ca 6 månader efter vi träffades. Vi fick höra väldigt mycket då att vi var så unga när vi träffades och med ett barn med i bilden dessutom, ja, så skulle det aldrig funka. Vi kände ju inte varandra osv osv. Nu är vi ju dock fortfarande tillsammans, har varit gifta i 3år och har ännu ett barn tillsammans. Det har funkat bra hittills alltså, trots att det gick snabbt i början och vi var rätt unga :P

    Jag kan alltså till viss del känna igen mig i det där ni pratar om, att folk kan höja lite på ögonbrynet över att man varit ett par sedan tonåren (trots att vi ännu är unga). 

    Men folk har alltid så mkt åsikter ;) 

    mitt förra svar blev anonymt.. vet inte om jag är så fond of den nya funktionen.. i alla fall..
    dom har ju mktåsikter ja..... jag minns speciellt en gång på ett hantverkscafé, när ja berätta lite om vem min karl var, och så kom ämnet hur-länge-har-ni-varit-ihop upp, ja jag sa det (då var det väl typ 7,5år) och hon bara.. men oj! men du ser ju inte så gammal ut? nä (jag var ju 22 då) reaktionen? "oh herregud du har förstört ditt liv!".. 

    ... va?  det är väl min ensak att avgöra? och det tycker jag inte! 
    lite fräckt faktiskt av den tanten.. 
Svar på tråden Åldersskillnad?