• matsuri

    Är det någon som har erfarenhet av Göran terrassen?

    Vi hade bröllop på Görans Terrassen. Bordsplaceringen var totalt fel, trots att vi hade förklarat både muntligt och skriftligt hur det skulle vara och även lämnat en bild med bords nr, namnlista och karta. Vi som brudpar fick sitta längst bak istället för i mitten som var planerad. 
    Maten var kall, köttet var inte ens genom stekt och vissa gäster fick maten med 40 min mellanrum !!!! Servicen var totalt värdelös, då personalen hade långt utsläppt hår (ohygieniskt), svart BH under uppknäppt vit skjorta, vissa hade vit urringat top med mobil i sin BH!!! En av serveringspersonalen hade synliga tatueringar upp till halsen och stank vodka. De trampade på min bröllopsklänning flera gånger, träffade serveringsbrickan på gästernas huvud utan att be om ursäkt. De hade till och med glömt bort att ordna stolar för gäster som fanns med på gästlistan.
    När vi skulle skära bröllopstårtan fick vi inte ens sked att smaka med. Vissa av personalen kunde inte ens tala svenska och de var otrevliga.
    Jag hade ett enda önskemål gällande dekorationen, att placera servetterna på tallriken i rektangulär form och besticken på de. Istället hade de lagt servetterna vid sidan av tallrikarna i triangelform. Visst, det kanske låter inte som viktig detalj för nån, men har man ett önskemål som kund och betalar en förmögenhet då ska man se till att kunden blir nöjd. Vi fick absolut inget värde för pengarna. Jag mår fortfarande dålig av ett sånt absurt bröllop, något som jag inte kommer att uppleva igen.
    Denna kväll skulle vara vår stora dag, en oförglömlig kväll. Istället känner mig jag blåst, lurad och vi har bortkastat våra pengar som kostat oss skjortan för sådan dålig service. Rynkar på näsan
    Vill ni ha ett bröllop då ska ni absolut inte anlita Görans Terrassen.
Svar på tråden Är det någon som har erfarenhet av Göran terrassen?