Inlägg från: PiaB igen |Visa alla inlägg
  • PiaB igen

    Förlovning och/eller frieri

    För oss var förlovningen ett sätt att sätta lite mer tyngd på förhållandet, oavsett vad traditionen betyder. Vi pratade inte alls om bröllop då. Sedan friade jag på skottdagen fast vi då alltså var förlovade. Eller det kanske inte var ett frieri, mer som att när ska vi gifta oss för det ska vi väl?

    Sedan ställde vi in det vi planerade då fast vi fortfarande var förlovade. Nu har vi ett nytt datum och allt är planerat och klart, men i somras gick han ned på knä och frågade om jag vill gifta mig med honom Vilket jag ville eftersom vi var på semester och skulle träffa vår bröllopskoordinator, så det hade blivit väldigt konstigt om jag så nej

    Så vi har alltså varit förlovade sedan -10 utan att ha pratat bröllop från början, och nu har båda friat fast vi är förlovade. Jag passade på på skottdagen, och han ville ha gjort det "på riktigt" eftersom vi i hans ögon bara hade en muntlig överenskommelse om att gifta oss, då vi inte ställde frågan när vi förlovade oss.

    Huvudsaken man är överens i sitt förhållande tycker jag. Sedan vad traditionen säger känns mindre viktigt, även om det kan vara bra att känna till den.

  • PiaB igen

    Jag hatar också det Nightrod, och kan inte för mitt liv begripa varför de ändrat till att det blir så. Förut fick man ju en påminnelse om man glömt att välja det innan man postade. Sämst!

Svar på tråden Förlovning och/eller frieri