• eme

    30-40 barn, möjligt att rodda?

    "Eller kan man "lägga" på varje förälder att de själva får passa sina egna barn på bröllopet om de följer med."

    Som svar på din fråga om man kan lägga på varje förälder att de själva passar sina egna barn, så är svaret Självklart!! Oavsett var man tar med sig sina barn har man som förälder alltid ett ansvar att passa dem. Även om det är ni som bjuder in dem är det inte ni som ska känna ansvar att hitta underhållning till barnen. Klart det kanske uppskattas om det finns ett lekrum med film/ritsaker/spel, men det är som sagt föräldrarnas ansvar att passa sina egna barn!

    Tycker det låter mastigt med en fest med 30-40 barn.. och då jobbar jag ändå som lärare.. att umgås med barn i stora grupper är min vardag! Flört

    Personligen har vi valt att ha barnfritt då barn inte har det tålamodet det krävs för den slags bröllopsfest vi vill ha :) Sitta still under en trerättersmiddag och lyssna på i deras öron "tråkiga tal". Samt att vi har många gäster med barns som då inte skulle kunna vara med till 100% på allt som händer då de ska passa sin barn. Plus att ibland är det skönt att få gå på fest och bara vara vuxen! Äta maten medans den är varm, hinna prata med bordsgrannen osv ;) Vår egen son på 2,5 kommer vara hemma hos oss efter vigseln med barnvakt. 

    Det vi har valt att göra är att efter vigseln (som är kl 13.00) kommer vi att ha mingel med brudskål och bröllopstårta i församlingshemmet. Detta för att det ska bli lite mer bröllop/kalas som även barnen får vara med på. Inte bara vigseln. Sen finns det gott om tid mellan mingel och middag för alla att lämna över sina barn till barnvakter :) Ingen har tackat nej pga av att barnen inte fått följa med :)
Svar på tråden 30-40 barn, möjligt att rodda?