Inlägg från: Mariasssssss |Visa alla inlägg
  • Mariasssssss

    familjesvek

    jag och min fästman förlovade oss i slutet av juni. Bröllopet är redan bokat och klart  till sensommaren nästa år, nere i Skåne. Vi  ska ha en stor släktmiddag om 2 veckor för att fira vår förlovning. Detta är något både jag och min fästman har längtat efter.
    Helt plötsligt händer detta. Min bror och hans flickvän förlovar sig. Snabbt som satan och helt plötsligt så ska dom gifta sig på våren innan vår sommar. Vi förklarar för dom att vi inte vill det. Tycker dom kan vänta tills en tid efter oss. Hon har redan varit med och sett min klänning och allt. Deras reaktion på detta är att vi är larviga och så här kan man inte hålla på.  Dessa personer klarar inte av när andra får uppmärksamhet och ska alltid försöka stjäla showen. Men när det gäller vårt bröllop tycker jag att det är att gå för långt.

    Tycker ni detta är ok?? Alla jag har frågat har varit helt chockade.

  • Svar på tråden familjesvek
  • Mariasssssss

    Jag förstår vad du menar. Håller med på ett sätt. Men hur hade du personligen agerat? Det här är din systers stora dröm. Hon säger till dig att det verkligen betyder mycket för henne att få ha den här tiden själv. Dom kan gifta sig efteråt. Skulle du då trots det säga, "det skiter jag i". 

    Poängen. Är det värt det??

  • Mariasssssss

    btw. Deras argument är enbart: "när man förlovar sig ska man gifta sig inom ett år" Kunde dom inte vänta lite med förlovningen i så fall.

Svar på tråden familjesvek