• augusti

    Jag och min syster

    Tror inte på avundsjuka men däremot så är hon missnöjd med något i sitt liv och du är lätt att ta ut det på för henne. Har vart med om en liknande sktuation med min fd bästa vän.

    Hade jag varit du hade jag ställt ultimatum tiöl henne att antingen så sitter ni ner o pratar och gör sams med det som varit och hon fortsättningsvis slutar trakassera dig eller så bryter du med henne helt.

    Det gör ont när det är nära familj men du kan inte må dåligt pga din syster (eller någon annan). Antagligen kommer hon gå med på villkoen men sabba sig efter ett tag iom att hon som du säger gör så redan efter några dagar. Men då skulle jag vara kpnsekvent med det jag har sagt och brytit. Iaf tills hon fattat allvaret. Ni är vuxna nu och även om man älskar sinsyster så är det viktigare att vara i frid (stress är lika dåligt som alkohol)än ledsen o stressad men "stå ut".

    Min bff var som en syster för mig. Kag är ensam barn. Men efter några veckor var ångesten över att ha lämnat henne borta o jag kände sån befrielse. Hon har tagit kontakt vid några tillfällen men jag har inte svarat o det är så skönt!

    Ursäkta stavning o allt. Hatar skriva på min telefon.

Svar på tråden Jag och min syster