Inlägg från: Alyllyra |Visa alla inlägg
  • Alyllyra

    Ekologiskt!

    Kul att det kommer mer och mer ekologiskt till Systemet tycker jag. Läste i tidningen häromdagen att försäljningen av ekologiska varor (överlag - inte bara alkohol) har gått upp 30 % under detta året. Det är ju fantastiskt!

    Vi köper väldigt mycket ekologiska matvaror - vi har tur som har ett bra utbud både hos vår närmaste "stora" butik och vår närhandlare - men vi är ganska dåliga på ekologiskt vin. Ekologisk öl brukar gå bättre, där finns det flera sorter som är riktigt goda.

  • Alyllyra
    Sommaren2015 skrev 2014-08-25 20:56:18 följande:

    Vi tänker mycket på det både för bröllopsplanering och vardag. Vill man ha en lite lyxigare brudskål är detta min absoluta favvis!! 

    109 kronor, biodynamiskt (lite "mer ekologiskt än KRAV" för att beskriva begreppet kort) det är tillverkat i Nya Zeeland enligt champangemetod. Vi ska dock ha "hemmbubblad" hemgjord flädersaft som brudskål :) (så tt alla, även gravida, nykterister och de som kommer köra kan skåla i samma dryck)


     


    Skulle själv inte kalla biodynamiskt "mer ekologiskt än KRAV" eftersom "mervärdet" i biodynamisk odling bygger på astrologi och en antroposofisk världsåskådning som har väldigt lite samband med begreppet KRAV.
Svar på tråden Ekologiskt!