Inlägg från: BrideEngland2015 |Visa alla inlägg
  • BrideEngland2015

    Ni som gifte/r er unga hur finansierade ni bröllopet?

    Hej!


    Jag är 21, och mannen är 31, han har bra betalt jobb så vi behöver inte oroa oss heller. Dock så har vi ett litet bröllop då han är engelsman och jag vill inte att hela tjocka släkten betalar dyra kostnader för att komma över. Det vill säga att vi inte har plats för alla, vilket innebär hotell kostnader osv. Men vi satsar på ett litet och väldigt mysigt bröllop här borta, och en fest i Sverige. Kostnad är inget som oroar oss. Har man inte pengarna till ett 250 000 bröllop så kanske man ska tänka om, kärleken mellan er borde vara viktigare än allt annat Skrattande Lycka till!!

  • BrideEngland2015
    Cakefairy skrev 2014-07-09 19:33:48 följande:
    Hej,

    okej vad roligt att ni båda ha jobb och kan spara pengar i det. Själva bröllopet och festen kommer vara rätt litet vårt med, det är resan och klänningen som slukar de största pengar.

    Jo visst skulle vi kunna gifta oss i jutesäckar och ha fest i trädgår'n med 10 pers, man älskar inte varandra mindre för det. Men det känns för mig inte längre som ett bröllop då, då avstår jag hellre helt.
    Nej klart inte, ett bröllop ska kännas som ett bröllop, menade på att man kanske kan ha ett mer budget variant av bröllopet, som inte är lika dyrt =) Dock hade jag gärna haft ett väldigt dyrt bröllop med, men med liten familj här borta så är det väldigt onödigt. Alla får utgå från sin respektive situation men jo, klänning är väldans dyrt Skäms speciellt när dem är så fina!!
Svar på tråden Ni som gifte/r er unga hur finansierade ni bröllopet?