Inlägg från: 19juli2014 |Visa alla inlägg
  • 19juli2014

    Las Vegas!

    Hej! Jag har precis kommit hem från Vegas där jag och sambon gifte oss i hemlighet 20/7 i little white chapel :)
    Ni kan ha en ceremoni där ni ger varandra löften men som inte innebär ett juridiskt giftemål eftersom ni redan är gifta. Lite som att förnya löftena :) Kostar inte många dollar ;)

  • 19juli2014

    Och nej, gör ni en sån sak som inte innebär några juridiska aspekter behöver ni inte ordna med några papper utan bara ha med ert legitimation, räcker med körkort. 
    Hoppas ni får en härlig upplevelse i vegas, jag längtar redan tillbaka!

  • 19juli2014

    Tack så mycket! :D
    Vi gjorde massor, las vegas är så otroligt stort och har så mycket att erbjuda! Även om vi var där en hel vecka hann vi inte ens med en tiondel.
    Vi hann i alla fall vara på ett beachparty på mandalay bay, gå på ghost bar som ligger på 55e våningen! grand canyon i helikopter, mäktigt! mannen gjorde sky jump och så åkte vi uppskjutet i strathospere sent på kvällen och såg hela stripen lysa!
    Shoppingen är grym om du gillar att handla! Finns två riktigt bra outlets, en i norr och en i syd. Den norra gillade jag nog bäst. Mkt bra priser på alla märken du kan tänka dig :) Berochdalbanan i new york new york är riktigt häftig också :D
    Rekommenderar verkligen mat på ramseys steakhouse, kanske det bästa vi ätit och man blir ändå inte ruinerad:) Sushi samba eller vad det nu hette var den bästa sushin våra kompisar hade ätit, vi missade tyvärr det. Alla hotell är ju en upplevelse, var ska ni bo?
    Inne på venetian kan man åka gondol, väldigt romantiskt om man dessutom är nygift :) Där var det kompisarna hittade sushistället!
    Ja det finns liksom inget slut :D

  • 19juli2014

    Och viktigast av allt! Ha ALLTID med dig legitimation annars kan de neka dig allt som innefattar alkohol. Min man är 37 och fick inte köpa bara för att jag hade glömt mitt, jag fyller 27 och ser ändå inte ut som en jäntunge precis :(

  • 19juli2014

    Folk fick en chock när vi skulle stanna i Vegas 1 vecka! Det är absolut inte brist på saker att göra, snarare finns inte orken till att ständigt härja runt så jag tror ert luftiga schema blir toppen! Göra vad man känner för :)
    Vi bodde först på monte carlo 4 nätter och sen på bellagio i tre nätter, så centralt man kan komma :)
    Jag åkte utan min man, lämnade honom vid ett pokerbord när jag shoppade! Då hade han spelat in ungefär vad jag gjort av med, toppen ;)

    Beachpartyt var bra, man behöver inte boka i förväg så vidare det inte skulle vara något jättespeciellt. Tjejerna gick in gratis och tror killarna fick betala typ 160 dollar eller så. Och då fick man inte ens en solstol! Vi köpte en cabana men det kostade mycket har jag för mig. Är mer medelåldersmänniskor än ungdomar som är där för att festa loss, ungdomarna har inte råd. Men var bra stämning och grym musik!

    Ja det verkar lite så. Nä det tar inte särskilt lång tid till flygplatsen man lyfter från, 40 min kanske högst, rekommenderar verkligen det. Vi betalade ca 250 dollar per person. Sen finns det ju tydligen bussturer men det tog betydligt längre tid, inte värt de dollarna man sparar kände vi. 

    Å vad avis jag är, vill verkligen åka igen! Ska ni gå på nattklubb se till att stå på lista för köerna är lååååånga, till och med om man står på listan. 

    hur går det annars i bröllopsplaneringen? :)

  • 19juli2014

    Det var precis så vi fick göra, en dagsbudget för spe. Karln är dessutom gammal speltorsk så att lämna honom med flera tusen dollar och tro att det ska gå bra är att vara blåögd ;)
    Men det var otroligt bekvämt att dumpa honom där ibland när jag ville shoppa eller tex lägga mig tidigt, haha!

    bellagio är väl det finaste hotell jag någonsin bott på, så ja jag måste säga ja på den. Påkostat, enormt som alla hotell, bra service och otroligt fina rum, illa fall sviten vi hade med matplats, vardagsrum, tre badrum och jacuzzi och ångdusch ;) Skulle gärna bo där igen men ja, det kostar ju multum! Fontänshowen är häftig! de ska tydligen ha nån väldigt bra restaurang med utsikt över fontänen också som har väldigt bra mat. Gubben var där en dag när jag var på shopping haha! Kan iaf inte tro att era kort blir annat än fantastiska. Hela vegas är fantastiskt!

    ja vi hyrde bara cabana en enda gång, men det var kul att få ha gjort det iaf. Och nackdelen som du säger, man måste vara där hela dagen för att utnyttja pengarna haha!
    Jaså är han höjdrädd? Men det är jag med och ja jag satt bara och hoppades att jag skulle dö fort om det hände nåt och hoppades det juridiska var fixat för vår tvååring som var hemma. haha tragiskt!

    Är det några anhöriga som ska med er när ni gifter er? Vad roligt med fin klänning och hela paketet! Hoppas allt du bestämt sitter perfekt!
    Vårt var ju ganska spontant och överraskning så våra kompisar visste inget :) Men det var ju inget bröllopbröllop med klänning, blommor osv utan en äkta las vegas vigsel 10 min i partykläderna ;)
    Vi hade ju innan planerat en vigsel hemma, dvs 19 juli, nu gifte vi oss 20 juli istället. Vi avbokade kyrkbröllopet, som du säger med all planering. Vi hade ändå bokat mycket, kyrka, festlokal, ordnat meny osv. Hade svårt att få gästerna att stanna på 100 personer och med bröllopsresa inräknad hade totalsumman säkerligen stannat på drygt 200 000 kr och då är min man i krogbranschen och hade tunga rabatter! Ändå kände vi för tillfället att det inte var så vi var så därför kändes nästan detta bättre även om vi antagligen kommer slänga ihop en bröllopsfest framöver.

    vad har ni för ringar? Eftersom vi var spontana har jag fått köpa en i efterhand så jag får den till veckan :D

  • 19juli2014

    WOW!!! Det där kommer att bli så häftigt och snyggt! Helt rätt för ett drive-in bröllop tycker jag! Jag hade inte ens en bukett, haha! inget krimskrams ;) Men kan inte tro att en röd bukett kan vara fel :) Ringen är superfin! Tittade på liknande :)
    Ja men precis, alla rum är fina och sängarna supersköna :) Vi använde varken matplatsen eller vardagsrummet, heller inte baren för minibaren var ju vråldyr så klart! Öppnade en påse chips som tydligen kostade 100 spänn haha!



    Här är min ring jag bestämde mig för efter mycket osäkerhet. Valde mellan den och gult guld. Har både vanligt och vitt guld på förlovningsringen så jag kan ju blanda. Hoppas verkligen det ser bra ut! :)

    ja alltså min sambo har flera egna företag så han kände att han har ingen ro alls till att kunna gifta sig här hemma och kunna må skönt och släppa loss. Kände samma, vi betände det med så kort varsel, 7 mån och jag trodde att jag skulle hinna planera, dessutom trodde jag att jag skulle komma i form också men den kunde jag ju glömma ;) var absolut inte redo att dra på mig en snygg bröllopsklänning. Nä vi är spontana och det har funkat i 8 år nu ;)

  • 19juli2014

    Ja vitt guld med fyrkantig sen är det som är inne nu haha ;)Längtar som tusan till onsdag så att jag får prova ringen i min egen storlek :) Och få visa att jag blivit fru dessutom ;)

    2 kg av 7 är ju ändå bra! Jag har väl gått upp istället :/
    Väldigt tråkigt att höra om din svärfar! Ja givetvis tänker du helt rätt! Det är fruktansvärt att förlora närstående som är så betydelsefulla i sånna här sammanhang. 
    Förlorade själv min farmor, mormor och pappa på samma år, varken farmor eller mormor hann träffa vår dotter, pappa gick bort när hon var 6 månader :(

    haha ja håll koll på priserna, vegas är dyrt! Och kolla förresten att ni inte  blir blåsta på dricksen, de lägger nämligen på den på notan ibland! Tror inte de får göra det om sällskapet inte är på minst 8 pers men det gjorde de för oss iaf. Drick på 27% helt jävla galet!

    Kommit fram till ngt ang helikopterturen? 

  • 19juli2014
    AkJ skrev 2014-08-04 22:14:31 följande:

    Måste bara dela med mig: bokade just en "renewal of vows"-ceremoni! Det blir en Hound Dog Special, med Elvis som minister och så har vi valt låten Viva Las Vegas. Var på ett bröllop i Las Vegas 2012, och vi kommer vara i samma chapel. 


    Amen hur kul är inte det?!! :D Min svåger var orolig att vi hade gjort något sånt eftersom vi inte delat med oss av några bilder ;) Min sambo ville så gärna vigas av elvis men där gick min gräns, nu i efterhand kanske det inte hade varit så dumt haha!
  • 19juli2014
    August Moon skrev 2014-08-03 21:13:37 följande:

    AkJ: Vad kul! Tycker båda de hotellen verkar jättebra Glad

    19juli: Så tråkigt att höra om dina släktingar, beklagar! Rynkar på näsan Svärmor ska flytta ifrån radhuset och flytta till mindre när svärfar går bort, och har låtit oss veta att hon så snabbt som möjligt vill få bort blivande makens gamla leksaker och kläder och annat ur sitt förråd. Därför har vi ägnat åtskilliga timmar åt att rensa där i sommar. Det har faktiskt varit ganska roligt, snacket när vi rotat runt bland sakerna har varit "åh, den här ska vara barn absolut ha, men inte den för plasten ser giftig ut" etc. Sen kommer man på att våra barn kommer aldrig träffa sin farfar Gråter 

    Det där med dricksen är så taskigt gjort, har hört om det! "Men det är en service till gästen" - vaddå, att de bestämmer åt en hur mycket man ska dricksa? Demon Riktigt dåligt, ska absolut hålla utkik efter det!

    Nej, vi har knappt hunnit ses på hela helgen, så ingen bröllopsplanering alls har ägt rum. Ska ta ett ryck nästa vecka och bestämma lite mer, sätta en dagsbudget börjar kännas aktuellt t.ex.


    Kan tro att det är roligt att kolla lite gamla saker, jag har varit med och rensat efter farmor eftersom in farfar 86 flyttat ihop med en ny, hur stor är chansen liksom haha! 

    Ni får ta tag i planeringen när ni får tid, men snart är det ju dags! Är det pirrigt? :D
  • 19juli2014
    August Moon skrev 2014-08-05 21:47:47 följande:

    Kan tänka mig att man hittar mycket intressant när man rensar bland mor- och farföräldrars grejor med! Vad roligt ändå att din farfar hittat en flickvän! Glad Så många gamla är så ensamma annars, det är ledsamt Rynkar på näsan

    Ja, nu börjar det bli pirrigt, nu räknar vi ju i veckor istället för månader som det var för inte så länge sen. Var och fyndande örhängen idag, gillar dem jättemycket och tror att jag kommer att använda dem mycket efter vigseln också, de passar min rockiga stil.

    Det är glittriga "nitar", rock på Vegas-vis liksom Glad


    Örhängena är skitsnygga! Skulle jag säkert själv kunna ha fastän jag inte är det minsta rockig ;)

    Ja visst hittade jag mycket kul :) faktiskt fantastiskt även om man kan undra lite, hon hittade honom nämligen alldeles för snabbt efter att farmor gått bort tycker jag. Får hoppas att det är äkta kärlek där iaf :)

    idag har jag fått min vigselring! Är så nöjd förutom att de FELGRAVERAT DEN!!!!
    Så nu måste jag skicka tillbaka den så de får göra om fast jag pallar inte att lämna den ifrån mig med en gång så ska vänta ett par veckor ;)
    Ska se sen om jag få upp nån bild :)
  • 19juli2014
    August Moon skrev 2014-08-07 21:39:27 följande:

    Guuuud så fint! Glad Förstår att du är nöjd! Trist att de gjort fel Obestämd Vad var det som blev tokigt?

    Jag måste lämna ifrån mig min förlovningsring förr eller senare, den har varit för stor hela tiden och nu tillsammans med vigselringen som är i en storlek mindre känns det lite konstigt och tittar man noga så ser man att de är i olika storlekar också... men samtidigt vill man ju åtminstone ha dem tillsammans i ett litet tag direkt efter vigseln. Det bästa hade ju varit att få det fixat innan vigseln, men guldsmeden vi litar bäst på och helst vill gå det gjort hos har semester till 16 augusti eller vad det var, det hinns inte med innan vi åker. 

    Sån solbränna hoppas jag förresten att jag också har efter hemkomst från Vegas Glad Har suttit på kontoret hela sommaren och helgerna har liksom bara runnit iväg... men ska ta mig i kragen och försöka sola lite extra här hemma i Sverige nu sista veckorna. Vad behöver man för solskyddsfaktor där borta förresten? Har köpt SPF 30 av ett bra märke men är lite osäker på om det räcker?


     Ja det suger, de stavade fel på min mans namn! Till råga på det upptäckte jag som nån fläck typ flamma på undersidan ringen nu ikväll så nu måste jag åka tillbaka i morrn :/ Tänk om hela ringen blir så? Har ju liksom haft den 1 dag!?

    Å vad typiskt med ringen? Jag har olika storlekar på mina, 15 på förlovningsringen och 15,5 på vigselringen, syns inte särskilt mkt som tur är :)

    hehe, nu har jag utländskt ursprung också så det är ju till en fördel plus att vegas resan var vår tredje utomlandsresa denna sommaren ;) men det är ju varm och soligt så det är bara att jobba på brännan!
    30 tror jag säkert blir bra, jag har själv 50 men det är för att jag får så otroligt mycket färg annars, skulle säkert inte ens behöva smörja eftersom jag redan har så mycket pigment :P Om jag inte minns fel hade mannen säkert 10 el 15 och klarade sig bra på det. Fast brännan han hade sen innan var nog till fördel:)
  • 19juli2014
    August Moon skrev 2014-08-09 13:13:59 följande:

    Då förstår jag verkligen att ni vill ha det omgraverat! Har du hunnit gå tillbaka med ringen? Vad sa de om fläcken? Jag har förlovningsringen i 50 och vigselringen i 49, det verkar motsvara 16 och 15,7 i de storlekar du pratar om. Så visst är det en liiiten skillnad, men bara att jag VET att den är där... är lite neurotiskt lagd om man säger så Flört

    Ok, då förstår jag! Lite skämmigt måste jag säga att jag inte ens övervägde att du kunde vara mörk naturligt, utgick från mig själv som är värsta blekfisen Tungan ute Har varit lite lockad att köra fake tan men är lite för skraj att jag ska bli orange och det ska färga av sig på klänningen och andra katastofscenarion... så satsar nog bara på att sola extra mycket hemma i Sverige innan vi åker. Och så kommer vi att stanna till i Los Angeles i 3 dagar innan vi åker vidare till Vegas, så där kommer jag ju få värsta solchocken Tungan ute

    Vad kul, var har ni mer varit i sommar? Har också varit på två utlandsresor tidigare i sommar nu när jag tänker efter, men det var Norge och Danmark så det bättrade ju inte på brännan nämnvärt Tungan ute


    haha ja det kan man inte alltid veta ;) Vi var på mallorca i slutet av maj och sen i turkiet i juni så vi har fått en massa sol! Så mycket så att jag i princip är mätt på sol och värme men ändå inte. man blir aldrig nöjd ;)

    ja men det räcker ju oftast att man vet om det själv så går man och stör sig. Den där fläcken el graveringen vet jag ju bara själv och de som jag har berättat för men åååå vad jag stör mig!
    Har inte gått tillbaka än men var in till en väldig bra, gammal guldaffär här i stan för att få råd. Där har de egen smed och en gammal vis dam hjälpte mig och ville att jag skulle gå tillbaka till dom på måndag så att deras smed som tyvärr var ledig kunde ta en titt. Så att jag har mer kött på benen som hon sa om det nu faktiskt är något fel. Väldigt snällt av dom! Om det nu skulle vara något fel vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Försöka reklamera eller be om en ny? Vågar jag ta emot en ring till därifrån liksom? Men detta är ju min drömring, älskar den och tittar på den konstant :D

    Ja du kommer nog få en solchock som heter duga haha! Vad härligt att ni kommer iväg så länge :) Usa är ju bara fantastiskt och nu vill jag bara åka dit alla andra ställen går bort haha!
    Men det kostar ju och är ju så lång restid så vet i tusan hur vår 2 åring skulle ta den resan även om hon är väldigt berest för att vara så liten :)
  • 19juli2014

    Nu var jag såklart inte in med ringen idag då lilltjejen fått feber! Får kolla i morgon istället.

    Ja barn tycker iaf jag att man ska planera efter vad man har för kommande mål tex som att ni vill resa. Vi har ju rest mkt med dottern, första ggn var hon bara 2,5 månad :) det blir ju vad man gör det till och det är underbart att resa med barn men inte samma semester som när man är själva ;) vi reste som tokar innan hon kom haha!

    Å vad jag är avundsjuk jag vill också iväg!! ????

  • 19juli2014

    Haha nej, man får egentligen ingen semester alls när man reser med barn ;) Massa pass och planering men som sagt, roligt på sitt vis och man kan ju inte utesluta en del av familjen ;) Fast maken och jag sa att vi verkligen ska försöka med att göra 1 resa om året själva i fortsättningen om vi får möjlighet att ha barnvakt förstås. Är inte det lättaste och så är hon ju såpass liten så det måste funka också :)

    Aj då, vart tusan är skorna??! En backupplan är nog inte dumt utfall att? :/ Fått med allt på packlistan osv? ;) Allt känns bra? Pirrigt? :)

    Ja nattklubb är kul el va förr haha! Min man är delägare i en så det är väl kul att kolla läget ibland :) 

  • 19juli2014

    Haha dra ner mycket i väskan, det är kul att shoppa i usa ;)
    Backupplan på skorna? Hur går det? Och var håller de hus? :/ Bra att du har koll på nödkitet, vår vän blev av med sin resväska när vi åkte. När vi kom fram till vegas var väskan kvar i amsterdam :/ Kom sent på kvällen efter men ändå. Hon satt typ på rummet och grina första kvällen. 

    å vad lyxigt att få plockade ögonbryn! jag hatar mina som också har en tendens att växa kors och tvärs! Det bästa är typ när vi är i turkiet så man kan få dem trådade :D

    Hur är flygrutten till usa?

  • 19juli2014

    Å hoppas resan och ert bröllop blir fantastiskt! Dör av avundsjuka :D 
    Passar på att skriva ett GRATTIS i förskott också! Hälsa vegas från mig :D

  • 19juli2014

    Otroligt tråkigt att höra om din svärfars bortgång! Beklagar! :(

    Men att allt annat varit toppen låter underbart!
    Jo men det är klart att det ändå kan vara romantiskt, vår två minutera i little white chappel var till och med romantisk ;)
    Vad tyckte du annars om vegas då? :D Och vad har ni gjort för annat skoj? 
    Härligt att det löste sig med skorna och snällt av fotografen :D

Svar på tråden Las Vegas!