Inlägg från: Anonym (:)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (:))

    Göra maten själv

    Hanniiebannie skrev 2014-06-07 20:59:36 följande:

    Vi gifter oss nu i augusti och har tänkt en somrig buffé men vi blev 75 personer så vet inte hur jag ska få till det ????


    Hej! 
    Vi kommer också ha ca 75 gäster och vi tänker göra maten själv.
     
    Till "förrätt" kommer vi ha snittar/mingel, så att gästerna kan få något i magen tillsammans med champangen/fördrinken.
    Vi kommer även ha popcorn i en stor låda där gästerna kan plocka så mycket dom vill ha i små papperskoner som vi gjort.. 

    Middag blir "huvudrättsbuffé" = en huvudrätt med sallad, men att gästerna får gå och hämta det själva.
    Det blir fläskfilé i whiskeysås som kokas upp i en gryta (= kan förberedas typ en vecka innan.... :P) och färdigköpt potatisgratäng till det som man kryddar lite extra själv. 
    Vårt kök kommer ligga i en seperat byggnad så vi ställer in en kokplatta i logen där vi ska hålla till så att grytan får ligga och puttra och hållas varm.

    Efterrätt blir tårtan och lite kakor till kaffet. 
    Fri bar och mycket dans och underhållning från scenen.
    KLART... jag hoppas att det blir bra i alla fall... haha :) 
Svar på tråden Göra maten själv