• Kileane

    Hjälp med möhippa

    Jag kan tipsa om en enkel lek som ledde till underhållande diskussioner; var och en av deltagarna skrev ner tre påstående om sig själv -  vill man så kan man ha något löst tema som ett påstående om något man gillar/inte gillar, ett sex/relationsrelaterat påstående och en hemlighet... eller så får alla skriva fritt. Gärna lite kluriga saker förstås!

    Alla påståenden skrevs på lappar och lades i en burk tillsammans med lite frågor till bruden om brudgummen och deras förhållande, hur de träffades, vem som gör vad hemma, hemligheter osv (väldigt anpassningsbart, beroende på personlighet kan man ju fråga om sexställningar eller hålla sig till snälla frågor om brudgummens morgonhumör )

    Sen fick den blivande bruden ta en lapp i taget, läsa den högt och sen försöka gissa vem av deltagarna som skrivit påståendet. Eller om det var en fråga till henne, svara på den utförligt!

    Förslag till uppdrag på stan: Gå till en loppis eller marknad, ge bruden en liten slant och låt henne köpa sin outfit för dagen. Alternativt ska hon köpa en present till brudgummen. Eller köpa material och göra en tavla till honom (som överräcks på bröllopet förstås). Helst ett ställe där man får pruta, det blir roligare så.

Svar på tråden Hjälp med möhippa