Inlägg från: Anonym (Önskar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Önskar)

    Kommer ni att bjuda någon du helst inte vill ha med?

    Ja, önskar att det inte var så men var tvungen att bjuda en släkting då jag ville ha med hennes syskon som jag är nära. 
    Jag hoppades hela tiden på att hon inte skulle ha möjlighet att komma men nu har hennes syskon hjälpt henne så hon kommer ändå! En av anledningarna till att vi valde att gifta oss där vi ska var för att vi visste att hon inte skulle kunna komma dit. :( 
    Har redan ångest och känner att jag måste börja 'varna' min m2b's släkt om att min släkting är oberäknelig och inte är som alla andra. Det kan bli precis HUR pinsamt som helst. 


    Hon kommer antingen dyka upp hög, full eller superledsen och antingen hålla tal om hur hemskt livet varit mot henne (hon blev sjuk och har inte riktigt återhämtat sig psykiskt, fysiskt är hon frisk) och hur hemskt det är att min blivande svärfar är sjuk (han har cancer) och göra alla illa till mods.. ELLER så kommer hon hålla tal -inte till mig som är hennes släkting- utan TILL min m2b, som hon frekvent flörtar med och tror sig få intresse ifrån. 

    Hon har tidigare gjort liknande saker, bl a låg hon med en pojkvän till mig och berättade det inte förrän flera månader senare! Hon har stulit pengar från mig och en vän till mig när vi var på samma fest och hon har stulit min mammas guldhalsband när hon passade hennes katt en gång! 

    Tänk om hon stjäler från gästerna? Tänk om hon skämmer ut mig totalt? Ångest! 

  • Anonym (Önskar)
    Anonym (E) skrev 2014-06-17 17:05:58 följande:
    En sådan person hade jag nog låtit bli att bjuda även om det var en släkting. Det finns inget tvång att bjuda henne bara för att du bjudit hennes syster. Men det låter som att det är för sent att göra något åt nu. Kanske kan du prata med hennes syster som du är nära och be henne hålla ett öga på henne om möjligt.
    Ja jag förstår hur du tänker, problemet är att jag bjudit hennes två bröder och hennes syster så hon vore det enda syskonet som inte blev bjuden vilket hade skapat massa långsiktiga konflikter i familjen i framtiden (vilket jag inte orkar med). 

    Jag vet att det låter svagt att ha med en sån människa men vi trodde verkligen inte att hon skulle kunna komma (gifter oss VÄLDIGT långt bort från där hon bor). Det var hennes syskons idé att hjälpa henne komma för att hon inte skulle känna sig utanför.. :(  

    Det är så tråkigt att det ska behöva vara så, och jag känner verkligen med alla tidigare inlägg och förstår ångesten och problemen! Man vill ju bara att allt ska bli bra och inte skapa en massa konflikter som kan förstöra, men ibland blir det bara fel. Oavsett hur man gör! 
  • Anonym (Önskar)

    Ja, ni har förstås rätt.. Varför är man sån, att man hellre böjer sig än biter i det sura äpplet och tar tag i det? Jag är vanligtvis inte konflikträdd men just när det är i familjen så tillåter man så mycket mer innan man sätter ner foten, just för att det är familj! 

    Tack för era kloka ord! <3 

Svar på tråden Kommer ni att bjuda någon du helst inte vill ha med?