Inlägg från: Annatherese |Visa alla inlägg
  • Annatherese

    Kommer ni att bjuda någon du helst inte vill ha med?

    Jag och min sambo gifter oss i hemlighet i USA, när vi kommit hem har vi tänkt ha en fest för de närmaste. Jag är sjukt kluven om min mamma ska få en inbjudan eller inte, hon är alkoholist också som många andra redan nämt och hon kommer inte alls överens med min far som jag har en jätte bra relation med. Min sambo tycker verkligen inte att vi ska bjuda henne, men jag känner samtidigt som att jag måste det?

    Jag gjorde en ganska omfattande operation i hjärnan förra året, och i samband med det så bröt jag kontakten med min mamma. För hon gjorde som hela grejen till om henne, jag bor 60 mil från min familj så jag förstår att det kanske inte var det lättaste för dem att vara här för mig, men hon betedde sig verkligen super dåligt. Hon ville bland annat att jag skulle låna ut pengar åt henne när jag själv var sjukskriven och det var väldigt oklart om försäkringskassan skulle betala ut pengar eller inte.  Så efter det bröt jag kontakten, och har bara utbytit ett par mail med henne de senate året,

    Sedan har vi en gemensam arbetskamrat som vi umgåtts mycket med de senaste åren. Hon har genom åren gjort klart för oss att hon behöver mycket uppmärksamhet, och när hon dricker alkohol så blir hon väldigt flirtig och flirtar med allt som rör sig. Hon inledde då en "affär" med min chef som också är en av mina bästa kompisars sambo, och hon svor för mig en månad tidgare att hon inte alls var intresserad och att hon aldrig skulle kunna göra en sådan sak mot en annan tjej, och att hon själv är i ett lyckligt förhållande. Men ändå hände detta, så jag kände mig sjukt sviken, dels för att hon tittat mig i ögonen och sagt att inget kommer hända och sedan så gör hon så här så öppet inför en hel grupp så alla kan se vad som försigår. Självklart fick min bästa kompis reda på det, och detta satte ju mig i en jäkligt obekväm sits eftersom jag försäkrat henne om att de bara var kompisar. Min sambo villl jätte gärna att denna person ska komma på festen, men min bästa kompis och hennes sambo som nu försöker reda ut saker kommer ju också vara där. Jag vill inte ha värsta dramtiken på vår dag... Eller är jag självisk?  

Svar på tråden Kommer ni att bjuda någon du helst inte vill ha med?