Inlägg från: Anonym (x) |Visa alla inlägg
  • Anonym (x)

    Kommer ni att bjuda någon du helst inte vill ha med?

    Vi har bjudit några som man av ren artighet känner att man "måste" bjuda, men är ganska övertygad om att de inte kommer att dyka upp. Jag har massor av kusiner, men har valt att bara bjuda 2 av dem. Det är de kusiner som jag har närmast relation till. Mina övriga kusiner och jag har ganska exakt INGENTING gemensamt och jag vill inte riskera att vårt bröllop blir en orgie i bibelord och lovsång vilket skulle kunna bli resulatet.

    Vad det gäller svärmor så hade jag bjudit in henne, och om hon tänkte närvara hade jag krävt av min blivande att han tar ett snack med henne innan, eller om din blivande har något syskon som han står väldigt nära, bett syskonet prata med henne. Min blivande kommer ha hjälp av sina syskon vid vårt bröllop eftersom han är lite orolig för sina föräldrars alkoholintag. Mest i förebyggande syfte, det är inte alls säkert att det blir problem. 
    Men försök få henne förstå att hon kommer förstöra sin sons stora dag om hon inte "uppför" sig, och att det skulle såra er enormt om hon gör det.
    Ibland tror jag inte att människor som kommer med sårande kommentarer förstår att man blir sårad, och enda sättet att få dem att förstå är att säga ifrån.
    Hoppas att det kommer gå bra för er.

Svar på tråden Kommer ni att bjuda någon du helst inte vill ha med?