Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Kommer ni att bjuda någon du helst inte vill ha med?

    hmm.. ne inte på så vis bjuder vi någon vi inte vill ha med. egentligen. det som vi kan vara lite nervösa över är att en av de vi vill bjuda, fästmannens kusins karl, är att han är nykter alkoholist/narkoman. så.. hur kommer han tycka det är när det ska finnas alkohol på festen? vi är inte nervös över att han ska börja, inte det, men jag vet att dom ogillar sånna tillställningar och brukar gå rätt så fort. 

    sen är det ju vår dragspelslärare som man funderar på om han och resp. ska få vara med på festen också, dock är även han alkoholist, och tyvärr periodare, och jag har ingen aning om hur han kommer bete sig, kommer han dricka? och OM han gör det, hur kommer han bli? 

    men vi VILL ha dom där. 

    ang. din svärmor.. det är alltid svårt sånt där. har din fästman pratat med sin käre mor om hennes beteende? har hon en kille/man just nu som går lättare att prata med och dom kan prata med henne. annars är jag lika genomond och tänker att ni kan ju ge igen. skrika högt och tydligt hennes brister och fel. :P (jag är en hämndlysten person) haha, ne.. kanske inte riktigt en bra plan. men det vore väl skönt att få göra det eller hur? :P

  • filibustern
    Anonym (Önskar) skrev 2014-06-17 22:02:42 följande:

    Ja, ni har förstås rätt.. Varför är man sån, att man hellre böjer sig än biter i det sura äpplet och tar tag i det? Jag är vanligtvis inte konflikträdd men just när det är i familjen så tillåter man så mycket mer innan man sätter ner foten, just för att det är familj! 

    Tack för era kloka ord! <3 


    jag är en otroligt konflikträdd person. så du kan tro att jag tycker detta selektiva av gäster är jobbigt haha! men det är helt enkelt så att vi inte har råd! nu lutar det åt att vi kör den billigare varianten gällande min vigselring (sätta in stenar i förlovningsringen) så då sparar vi in typ en 6000 - då kanske vi kan bjuda några fler vi inte tänkt bjuda till festen :) 

    för i vårt fall - de vi valt bort, det är ju inte för att vi ogillar dem eller nåt.. eller ja.. en av mannens farbror är väl rätt så besvärlig... :P men oftast är det pga plats/pengabrist. på min sida de vi valt bort är endast pga att jag nästan inget har att göra med dem. men en av mannens kusiner vi tänkt bjuda, har en syster som vi inte ska bjuda som det ser ut just nu. och samma kusin har en vuxen son vi inte tänker bjuda på festen.. som det ser ut just nu. deras yngre barn kommer inte vara med ändå då det är barnfritt. 

    men det är skitjobbigt! det här med barnfritt tro jag är det minsta bekymret. känner jag min syster och bror rätt, så kommer de inte protestera så mycket ang. barnen. :P 
Svar på tråden Kommer ni att bjuda någon du helst inte vill ha med?