• TheD

    Post Wedding Depression - depression efter bröllopet

    Nej, jag förstår dig inte alls :) Jag tyckte det var så skönt att få lägga sig på kvällen. Jag kan se på bilderna från bröllopet men jag saknar det inte och jag får ingen speciell känsla mer än att två personer som var där skulle inte ha fått en inbjudan...  Smekmånaden blev 6 veckor senare och vi ville inte åka direkt efter heller.

  • TheD
    Amandicus skrev 2014-05-15 16:04:13 följande:
    Uh! Vad hände? Nyfiken i en strut.. Jag var på min mosters bröllop för två år sedan och då blev det slagsmål och samma man som var delaktig i slagsmålet raggade på både mig och min mamma, tills vi sa åt honom att vi var mor och dotter. Då la han av. Att hennes man och min fästman var med på tillställningen verkade dock inte röra honom i ryggen... Vissa människor alltså...
    vad menar du med "vad hände"?
  • TheD

    Det hände ingenting. En tjej är jag inte längre vän med och den andra var makens jävla morsa. Hon stod aldri gpå gästlistan förräns det skulle skickas ut för maken tyckte det var bäst att ge henne en inbjudan för husfridens skull. Vilket i mina ögon inte är en ursäkt av något slag. ritkigt fjantigt. Och det sa jag också ;)

Svar på tråden Post Wedding Depression - depression efter bröllopet