Inlägg från: Lindation |Visa alla inlägg
  • Lindation

    Bröllop/dop?!?

    Hallå! Är ny här inne. :)
    Vi väntar bebis nr 2 i augusti. :) Och har börjat prata om att gifta oss samtidigt som dopet. Fast som en överraskning för gästerna. Vi hade tänkt oss i November, då fyller vi båda år. Vi vill gärna ha en stor fest efter med nära och kära.
    Så vad tycker ni om att skriva på inbjudan typ: Dop och födelsedagsfest!
    Efter dopet blir de mat och efterrätt, sen drar festen igång.
    Men så gifter vi oss först och sen blir de dop. Och sen blir de en massa firande efter. :)
    Om man skriver födelsedagsfest så vet dom ju att de är mer än dop, så dom som inte har möjlighet att komma på dopet kanske iaf kan vara med och fira efter? Vad tycker ni?
    Tänkte berätta de för min bästa vän (som även ska vara gudmor) och eventuellt för en av min sambos närmsta vän (som ska vara gudfar). Så att dom kan vara med och hjälpa oss att planera och så. Vad tycker ni om de?

    Alla tips och funderingar är välkomna! :)

  • Svar på tråden Bröllop/dop?!?
  • Lindation

    Tack för alla svar! Hmm ja de är många funderingar, både för och nackdelar. Jag tänker lite så att om de är nära familj/vän så vill man väl gärna komma på dopet/födelsedagsfesten. Eller? Och har man skickat ut inbjudan i hyfsat god tid så har man ju tid på sig att planera och kanske byta arbetstid eller så om man nu vill. Om man nu så gärna hade velat ge bröllopspresent kan man väl ge de i efterhand, inget vi bryr oss om iaf.

    Men vi har även diskuterat om vi ska skriva på inbjudan dop & vigsel. Och skippa att fira födelsedagen (vi fyller ändå inte jämt). Fast jag tänker att allt blir mkt jobbigare då, många som ska lägga sig i och planera och "hjälpa till", om ni förstår vad jag menar.

    Beslutsångest.

    Ingen som har haft ett överraskningsbröllop?

  • Lindation

    Ja jo de har du helt rätt i. Funderade också på en lista och sen fråga olika personer om olika saker man behöver hjälp med. På ett sätt blir de ju lättare för oss om vi har en del som hjälper oss. Med tanke på att vi har 2 små barn då. Hmm, får ta oss en rejäl diskussion.

Svar på tråden Bröllop/dop?!?