Inlägg från: Carolinekahlstrom |Visa alla inlägg
  • Carolinekahlstrom

    Hjäääälp!

    Hej! Jag vann ringar på en auktion på tradera där det stod att det var 3 i 1 18K vitguld med stenar i storlek 17,5. Jag chansade på storleken och idag fick jag hem ringarna och de är alldeles för små. Jag får dom till kniven ungefär. Min nuvarande ring är i 19,5 och glider av fingret om jag blir kall, eller under vatten. Den är alldeles för stor, därav min chansning av storlek. Nu vill jag alltså förstora dessa ringar!
    Hur mycket har ni fått betala för att förstora ringar med stenar i? Tänk om det inte ens är äkta, går det att storleksändra oäkta ringar?
    Det är inte stenar hela vägen ut. Jag länkar en bild till ringarna (var inte den annonsen jag vann budgivningen på ska tilläggas, men likadana ringar)

    m.tradera.com/item/343002/205756050/fantastic-sparkling-18k-gp-3-in-1-ring-17-mm-aaa1057a-

    Måste få ett hum vad som kan göras och vad det kan kosta!

  • Svar på tråden Hjäääälp!
  • Carolinekahlstrom

    Åh fy. Grejen är att jag inte tycker om ringen jag köpt från första början. Den passade bäst till min förlovningsring, men jag känner inget för den. Dessutom så har vi ingen stor budget. Definitivt inte 10 tkr för EN ring. Därför kollade jag på tradera och föll för dom där.

    Jag betalade ca 2500kr för den jag har idag (lämnade in lite guld också).

    Jag tänker inte betala ytterligare tusenlappar för att göra dessa större. Blir så frustrerad. Jag känner bara för att bryta ihop.

    Jag bryr mig inte om de är äkta eller ej, men vill att dom ska hålla i några år!

Svar på tråden Hjäääälp!