Inlägg från: Plättis |Visa alla inlägg
  • Plättis

    nisomvetallt

    Ja, om det är det här som är utgångsreglerna för att hänga på BT måste jag vara en av de allra värsta eftersom vi ställde in bröllopet och pausade planeringen. Anledningen till att jag ändå är kvar är dels att jag hoppas att vi kommer att återuppta planeringen inom en överskådlig framtid, men också för att jag tycker det är (för det mesta) bra stämning på BT och att jag ändå kan bidra till saker. 

    Jag är en sån där självutnämnd expert eftersom jag är språkvetare och jobbar hela dagarna med att formulera texter. Då det kommer till "kan jag skriva så här i inbjudan?" brukar jag försöka flika in och ge tips som kan vara till nytta så att budskapet ska gå fram utan missförstånd. Och massa annat också eftersom jag är av åsikten att olika erfarenheter bidrar till att få en helhetsbild av ett problem.

    Nu kommer jag fortsätta skriva i trådar åt höger och vänster för att jag tycker det är kul och ingen har PM:at och sagt åt mig att sluta, men jag hoppas att den här kritiska stämningen som lagt sig över BT på sistone kommer att ge med sig. Jag har varit medlem i drygt ett år, och med tanke på att min sambo är lite långsam i startgroparna kommer det garanterat dröja minst ett år till innan det är dags för bröllop. Förhandlingar pågår!

  • Plättis

    Nu behöver vi inte dra ner stämningen ytterligare genom att hacka på TS och övriga som skrivit i tråden. 

    Jag tycker det är skönt att det finns gifta som hänger kvar och hjälper till genom att dela med sig av sina erfarenheter. Om vi alla som hängde här vore ogifta skulle det vara mycket att hålla handen genom planeringen, och sedan gråta ut på varandras axlar om allt går åt skogen. 

    Det är klart man kan dela med sig av sin egen planering, eller bara ventilera olika funderingar man har angående efternamn och allt vad det kan vara, men att prata med folk från "andra sidan" tycker jag är skönt.

    Efter de senaste månadernas försämrade stämning känns det inte lika lockande att hänga här och diskutera planering, känner jag. Det finns andra jag kan diskutera med, kompisar och släktingar som gift sig som nog gärna skulle dela med sig av sina erfarenheter om jag frågade.

    (Jag försöker inte utpressa någon att be mig stanna, för det spelar ingen roll för någon annan om jag är medlem eller inte. Det är bara en ventilering av mina tankar. Inget mer.)

  • Plättis
    Sofie R skrev 2014-03-25 14:49:20 följande:

    Jag har hängt här ett år och tycker inte att det blivit sämre på den tiden åtminstone..


    Jag har också hängt här i ett år (strax över) och jag tycker det har blivit mycket mer gnälltrådar under den tiden, och även en hätskare ton i svar på trådar. 

    Nu är jag inte sån att jag kommenterar tvångsmässigt i alla trådar som startas, utan jag kommenterar i sådana jag tycker är intressanta eller där jag kanske kan tillföra något. Men jag läser gärna de trådar som dyker upp, och följer dem utan att skriva. Därför är min uppfattning att tonen förändrats de senaste månaderna. 

    Förmodligen är det tillfälligt, och de gamla rävarna (och de som kommer bli gamla rävar) kommer att titta tillbaka på den här perioden och tänka "Åh, så skönt att BT blivit snällt och trevligt igen!" Men för de brudar som bara är medlemmar under sin planering tycker jag det är tråkigt att personliga påhopp och tråkig ton på svar blivit så mycket vanligare på sistone.  
  • Plättis
    Chicita skrev 2014-03-26 08:46:48 följande:
    Måhända. 
    Men vad är det som säger att vi här inne vill vara deras slagpåsar i så fall? ;)

    Om man nu har en dålig dag och behöver ventilera så kan man skriva just det.
    Det finns "slask-trådar" där man bara kan kräkas ur sig det man är irriterad och arg på. Jag gjorde en själv exempelvis för något år sedan (icke anonym, man kan ju stå för att man är sur en dag ibland faktiskt ;) ). Skulle kunna dra upp den för påfyllning, men eftersom jag inte kan se mina tidigare skapade trådar längre så vet jag inte vart jag hittar den ;)  
    www.brollopstorget.se/forum/thread/4125895-livet-ar-en-dans-pa-rosor-akta-dig-for-taggarna-bara
Svar på tråden nisomvetallt