Inlägg från: Nyfiken gul , nu fru |Visa alla inlägg
  • Nyfiken gul , nu fru

    Dålig stämmning på BT

    Jag tillhör BT-veteranerna här då jag hängt här i 12-13 år , och spänningar finns det lite då och då. Ni skulle varit med från början här , då var diskussionerna höga och redaktionen slet sitt hår i frustration dagligen i tråd efter tråd. Vi var många som blev avstängda - inte för taskiga svar - utan för tjafset som blev när vi ilsket försvarade varandra och rätten till att diskutera vad vi ville. 
    Vi var ett gäng nattugglor som fick fjädrarna plockade ett antal gånger.  Men den tiden är förbi och nu har BT blivit mindre och i mitt tycke väldigt tråkigt och ganska stillsamt. Tidigare var sajten större o livligare.  
    När systersajten Familjeliv startades vallfärdade vi många dit in och fortsatte diskussionerna även om en del av oss valde att vara här också .

    Jag kan ju tycka att det är ju inte riktigt vi som skriver här som ska beskyllas om nån tar saker o ting personligt. Man kan inte tassa på tå för alla överallt - då blir det till sist ingen som skriver något alls och möjligen då bara ett enda långt "jaa" på svaret om ditten o datten. För man vågar inget annat.  

    Vill man ha ett ärligt svar så får man tåla att man också får det.  

    Den som skriver inlägg och trådstart får väl däremot kanske lägga extra fundering på HUR man formulerar sig , samma fråga kan skrivas på många olika sätt. Svaren kan skrivas på många olika sätt och med olika tonlägen.
    Man behöver ju inte vara oförskämd bara för att man svarar ärligt på en fråga.

    Och det här är ett diskussionsforum, det finns kategorier för allt.  Även dom djupare bitarna som juridik , ekonomi, relationsproblem och massa annat , då får man diskussioner som INTE handlar om ringar, färgval och klänningar.   Det får man tåla.  Eftersom allt ingår i ens förhållande och äktenskap.   Alla gifter sig av sina egna privata skäl. 

  • Nyfiken gul , nu fru

    Jag tror occkså det är oerhört mycket lättare att det blir dålig stämning härinne när folk i regel har nerverna utanpå kroppen. Man är uppe i varv när det gäller sina egna bröllop och  många är väldigt känsliga för kritik och andra typer av kommentarer. 

    Man vill ju liksom gärna att ens förhållande ska vara det bästa och man vill att ens bröllop ska vara det mest perfekta. Påstår en annan person något annat så blir man på sin vakt och hugger direkt...

    Det här ÄR liksom bröllopstorget och då får man räkna med humörsvägningar a la grande .  

    Det finns många människor som har sina egna historier och lik att bära och även om man planerar bröllop behöver inte vägen dit ha kantats av rosenblad och lyckorus....    

Svar på tråden Dålig stämmning på BT