Inlägg från: Anonym (Missförstånd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Missförstånd)

    Dålig stämmning på BT

    Jag startade en tråd där jag tyvärr skrev att hjärnan inte är färdigutvecklad före 25 års ålder, jag antar att det är det du menar med "Man ska inte vara under 25". Men jag glömde ju skriva att det inte gäller mognad utan förmågan att förutse konsekvenser, så det blev ganska många missförstånd. Jag förkarade vad jag hade menat men det var ör sent - jag ansåg att man var omogen och inte skulle gifta sig om man var under 25, punkt.

    Det här tycker jag är ett tråkigt fenomen, folk missförstår, inläggsskrivaren förklarar gång på gång vad hon menat, men blir ändå nedsablad. Klart att det blir dålig stämning då! Sedan vet jag att jag kan vara väldigt burdus i mitt sätt att uttrycka mig, vilket förstås kan såra en del.Jag tycker att man måste ha en del skinn på näsan när man ska läsa på internet, för här kan folk vara elaka men man får inte ta åt sig av vad främlingar skriver. Med detta inte sagt att det är okej att vara elak, förstås.

    Men jag tror att tydlighet är A och O för att minska risken för dålig stämning. En annan mycket viktig sak är att man "sätter sig på händerna" innan man svarar, så man inte skriver i affekt.

    Varför skulle man inte kunna skriva om att ens partner tänker lämna en/är otrogen, problem  sexlivet etc? Det är ju sådant som kan vara svårt att prata med vänner om, och här kan man helt anonymt få prata av sig och få råd.

    Jag vet att detta är Bröllopstorget och inte Relationstorget, men underforumet Relationer finns ju här, vad ska man annars skriva om än just Relationer?

Svar på tråden Dålig stämmning på BT