• camwic

    Say yes to the dress!

    Ohh finns på amerikanska netflix så jag är helt fast. Nu tittar jag på say yes to the dress bridesmaids så glad att det bara är jag i mitt brudfölje vilka riksmongon. Men jag är helt fast. Tack vare Randy så tänkte jag ingen sweetheart neckline eftersom jag har stora, riktigt stora och vill inte visa upp dem ännu mer. Så blir rak nacklinje ist. Helt fantastisk man. Har inte ritkigt fastnat för atlanta ännu. Men älskar Lori :)

  • camwic
    Blivande frugann skrev 2014-02-11 14:11:28 följande:
    Åh, amerikanska netflix!!! Måste kolla! Hur får jag in det om jag har svenska???? 
    Jösses låter lite beroende... haha 
    Det finns någon crack man kan ladda ner och så länge som du betalar för svenska så är det helt ok. Googla det gjorde jag men har du en macbook så fungerar inte cracken till safari utan du måste ladda ner google chrome (är gratis). Jag älskar mitt amerikanska netflix det gör även mina systrar och min bror. Hmm... kanske ska börja ta betalt för det :)
  • camwic

    Vi som bor i comhem hus har nu TLC gratis!! Kan lova att jag gjorde glädjeskutt när jag såg det :)

  • camwic
    Kalejdoskop skrev 2014-02-14 05:36:26 följande:
    Camwic: VA?! Det visste inte jag! Jag som nyss deppade för att vi sagt upp extrakanalerna :P wohoo!
    Helt sant!! Ställde in kanalen igår till min sambos stora fasa. Han kan bara se Randy så många gånger innan han får dåndimpen :)
  • camwic
    Kalejdoskop skrev 2014-02-14 20:41:18 följande:
    Gör inte mig så mycket, jag började just titta :) Och jag sitter och småbölar till varje avsnitt oavsett om klänningarna ser likadana ut, haha. Tycker det roligaste är att se vilka tjejerna ska gifta sig med, och att se hur olika klänningar passar eller inte passar, och såklart när de hittar den perfekta klänningen :)
    Så tänker jag med. Se olika kroppstyper och hur mycket stället och personligheten spelar in i klänningsletandet.
Svar på tråden Say yes to the dress!