Inlägg från: Nyfiken gul , nu fru |Visa alla inlägg
  • Nyfiken gul , nu fru

    Han kollar på porr, hur ska jag tänka kring det?

    här håller jag med kouki faktiskt 

    när porren är en form av visuell fantasi som används vid onani är det endast det som det är frågan om. Onani har ingenting att göra med ens övriga sexlig och lust till sin partner.

    MEN  - när porrtittande och onanerande blir ISTÄLLET för sex med sin partner - DÅ har man ett problem.

    Vi kvinnor har ju många dräggelobjekt och nån kanske slinker med som onanifantasi nån gång emellanåt även fast många tjejer mest har det uppe i skallen.  Visst är det många som sitter och tycker Alexander Skarsgård är ûbersexig i True Blood , drägglar över vampyrerna i Twilightsaga eller drömmer om att få dra med händerna över Zlatans bara bringa mitt i en fotbollsmatch... men det betyder ju inte att vi inte vill ha våra män. Eller hur?

    Så varför skulle våra män vilja ha en silikonbrud? Helt ärligt - har vi inte högre tankar än så om våra kära att vi på fullt allvar tror att han hellre skulle vilja ha en porrbrud än mig?  Varför skulle en porrbrud stå högre i kurs än mig?

    och rent krasst och helt allvarligt.  Förvisso är det ju porrtittandet som gör att man får konstiga känslor - men det är ju inte HANS problem - för det är ju DU som får känslorna.  Att förbjuda något lägger ju bara locket på - det löser inte problemet.  Det kan snarare trigga igång det hela ännu mer.

    dalar självkänslan av att han inte ägnar dig 100% uppmärksamhet hela tiden vare sig ni är i sällskap eller på varsitt jobb så är det ju något du måste jobba på helt enkelt. och det har ju inget med porren att göra.  Porren blir ju bara en ventil för dig att pysa ur.

    alla har vi nån gång i våra förhållanden tvivel på om det verkligen är kärleken för resten av livet, man får en törn i självkänslan av att veta att det är så enkelt att hitta en ny, kanske blir jag så trist att han inte vill ha mig.  man får upp porren och ger den skulden. Men det kanske inte alls är porren som är boven.

    Så kort sagt - lägg fokus på rätt sak så ska du se att du kan hantera det hela bättre. 

Svar på tråden Han kollar på porr, hur ska jag tänka kring det?