Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Förnedringshippa?!

    jag hade stenvägrat. dom får väl planera en hippa om dom vill, men då får dom hitta en annan brud att hippa.. hatar sånt där! läste en tråd här för längesen om en som fick utstå allt h-vete på sin hippa. och när hon sa ifrån, ja då var hon tråkig. -.- ne det hör fasen inte till att känna sig förnedrad och ledsen på sin hippa!

  • filibustern

    jag skulle då ha velat veta om någon ens funderade på något förnedrande. faktiskt. sen om dom blir sur, ja men synd för dom då - dom kunde ha gett f*n i att ens gå i dom banorna från första början. 
    ne jag håller med dig, det ska vara trevligt på en hippa. en middag kanske, vinprovning, chokladprovning, hemmaspa, anlita någon som kommer hem till en och fixar naglar/smink eller visar/säljer något rolig. fara och bada, fotosession, what ever! 

  • filibustern
    sandrahs skrev 2014-02-05 13:26:09 följande:

    Va? Nu börjar jag bli nervös för min egen möhippa!


     


    Ursäkta kanske lite knapplån, men vad "brukar" tärnor hitta på för att förnedra blivande bruden? Jag vill absolut inte förnedras på min möhippa, då skippar jag den hellre än att behöva må dåligt.


    vad som helst. några är närmd - sälja komdomer på stan, sälja pussar på stan. klä ut sig som hora och dansa är väl det värsta jag hört.. 

    jag kan tycka uppdrag kan vara roligt, beroende på vad det är. en kompis till mig fick klä ut sig som en söt (SÖT) gris, för att hon gillade filmen grease. och gå runt till folk och försöka på tag i bl.a 5 popcorn och annat. kan ju vara en hjärter dam från en kortlek, ett tomt mjölkpaket. what ever.  men det kan jag tycka kan vara kul. (förutom utstyrseln kanske..) men de är ju olika vad man tycker är förnedrande
Svar på tråden Förnedringshippa?!