• Bianca

    Skövde/Skaraborgsbrudar

    Kul med Skaraborgstjejer! Här är en till, född och uppvuxen i Skövde. Nu ska jag visseligen inte gifta mig i Skövde, eller ens i Sverige (Tyskland), men jag kanske kan få vara med och bolla idéer ändå? Oskyldig

    Lycka till i planeringen alla blivande brudar! {#emotions_dlg.flower}

  • Bianca
    sanjagalic skrev 2014-01-30 15:51:15 följande:
    Och här har vi en till skövde-brud som ska gifta sig :) gifter mig på nationaldagen den 6 juni i år :) är i full fart med planeringen, varje dag i princip jobbar vi med bröllop, jag & min fästman.

    Vi kommer ha ett ganska stort bröllop med 150 gäster och kommer dessutom ha tema-bröllop och det kräver mycket jobb, pust!

    I skrivande stund är jag på jakt efter en makeup-artist och en gammal bil, typ bentley eller rolls royce från typ 30/40-talet i vit färg. OMÖJLIGT ATT HITTA här i trakterna :( vi fick dessutom reda på att de få som äger sånna bilar kommer ha någon sån bilträff och ingen ställer därför upp den dagen med att köra :( skittrist!

    Läste lite om er båda som är i fart med planering, så spännande att höra hur det går för andra blivande brudar :)
    Kul med en till från Bosnien (?) Nek vam je sa srecom Flört Jag heter egentligen inte Bianca, men vårt bröllop är än så länge lite hemligt, så vi kör lite "undercover" haha...
  • Bianca

    Nu "bombar" jag lite här känner jag, men en fråga som känns lite svår med tanke på utbudet i Skövde är ju det här med klänningen. Var har ni köpt era klänningar? Ni som inte inte har köpt någon än kanske har något tips? 

Svar på tråden Skövde/Skaraborgsbrudar