• Helenis

    Bröllop i Göteborg 2014

    Den här tråden har jag visst missat. Vi gifter oss i Hagakyrkan om två månader med efterföljande fest i Gräfsnäsgården i slottsskogen. Två månader.. ingen panik här.. bara massor att fixa.. sy juniortärneklänningar, näbbklänning, scrappa klart festhäfte, göra själva innehållet i häftet, fixa resten av bordsdekoren, göra praliner till present till gästerna, baka tårta, fixa hundpassning mm..mm.. men jag tror jag fixar det.. :)


    Betty84 skrev 2014-02-15 18:23:15 följande:
    Men tårtan kan man ju vänta med lite i alla fall och beställa typ en månad innan.
    En månad innan är jättekort tid!! Klart skall du beställa från ica Maxi, är det nog inga problem men om det skall vara någon privat så är det extremt kort framförhållning. Vill du ha en avancerad tårta med riktigt fina sockerblommor så tar de ett tag att göra. De du beställer av skall också ha tid för dig i sin kalender, har de andra bröllop samtidigt kanske de inte kan ta fler bokningar.
    Någonstans mellan tre månader till ett halvår skulle jag rekommendera.
  • Helenis
    K och T skrev 2014-03-04 21:28:13 följande:
    Har ni några förslag på fina platser relativt centralt i Göteborg som passar för porträttfoto? Har ni några ideer på hur man ska lösa porträttfotot om det skulle vara så att det ösregnar den dagen?
    Vi kommer främst ta våra foton i Botaniska, Kanske något i Haga på kullerstenarna då vi skall gifta oss i Hagakyran. Jag har även en idé om att man kan ta bilder i hotellsviten.
Svar på tråden Bröllop i Göteborg 2014