Inlägg från: sandrahs |Visa alla inlägg
  • sandrahs

    Röker du?

    Jag har rökt i 10 år till och från. Håller på att påbörja en resa mot att vara en icke-rökare. Jag har de senaste månaderna endast haft ett fönster på kvällen där jag får röka, vilket har blivit 2-4 cigaretter/dag. Känns faktiskt skönt att jag inte känner mig tvingad till att ta den där morgon cigaretten eller smyga ifrån jobbet för att röka. Helger däremot är fria och då kan det gå upp emot 10 cigg på en dag (om jag röker mycket). Jag bytte också för ca ett år sedan till lightcigaretter med mentol.


     


    Jag håller på att trappa ned nu för att göra det enklare när jag skaffar barn, för då tänker jag aldrig röka igen. Vissa säger att men nu när du röker så lite varför slutar du inte nu? Jag vet att jag kan, men jag vill helt enkelt inte. Jag håller samtidigt på att gå ned i vikt till mitt bröllop i juni så känner att ett rökstopp nu bådar inte gott, och förmodligen kommer jag åka dit ändå av all bröllopsstress.


     


    Det värsta att jobba bort är när man är arg, ledsen eller stressad för då måste man nästan ta en cigarett för att varva ned...

Svar på tråden Röker du?