• niwen

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Idag har jag beställt min ring, jag hoppas den blir finfin på fingret med. Lite svårt när man inte kan prova innan. Men guldsmeden ville inte jobba med diamanten jag efterfrågade. Så jag har köpt den från etsy. 14k roseguld och rå uncut diamant på runt 1 karat. Tycker den är så frän. 



     
  • niwen
    ellysmom skrev 2014-01-31 21:36:03 följande:
    Alltså, menar inte att dissa eller så men VAD ÄR DET DÄR?
    Haha det är precis som det står en uncut diamant. Det är alltså så dom ser ut innan dom blir slipade och behandlade och glänser ungefär. :) Googla raw uncut diamonds om du vill se olika varianter. Det är inte det vardagliga blinget men jag tycker dom är häftiga. 
  • niwen
    ellysmom skrev 2014-02-04 18:55:43 följande:
    Det var onekligen väldigt personligt! Kul! Jag har oxå "designat" min ring lite annorlinda, om än inte riktigt lika "wild and crazy" som din. Varför ville inte guldsmeden jobba med stenen du valt?
    Haha ja jag räknade med lite varierade reaktioner men det är ju trots allt min ring sen får ju folk tycka som dom vill. Så länge man är nöjd själv liksom. Glad
    Jag berättade att jag vill ha en "inte så fin" diamant för jag tycker dom verkar coolare. Jag gillar i övrigt blingbling ringar också men det kändes på nåt vis inte aktuellt. Men guldsmeden jag pratade med sa att dom inte brukade hålla sig och att man ofta uppfattar dom som smutsiga eller tråkiga. Men jag kände att jag var ju lite ute efter den smutsiga delen. Så hon rekommenderade mig inte det och lät inte direkt så sugen på det hela. Sen så kunde jag så klart ha pratat med flera, men när jag hittade en butik på etsy som bara jobbade med dessa stenar och materiat kände jag att då kan jag lika gärna köpa hos henne, någon som uppskattar att göra dom. Billigare var det också. 
    SandraElisabet skrev 2014-02-04 21:21:28 följande:
    Jag älskar idén med oslipade diamanter! Solig Är själv alldeles för förtjust i bling men I love the concept! Cudos!
    Tack, ja jag med hade gärna haft en 1 karatare i slipad fin diamat också hehe, men om några år så kanske vi växlar upp förlovningsringen till en allians som blingar fint med hehe Skrattande
     
  • niwen
    FrökenW skrev 2014-02-05 13:19:55 följande:
    niwen, har du lust att dela med dig av adressen? Tycker uncut är sjukt coolt, hade gärna haft en cocktailring typ. 
    Affären hette a second time www.etsy.com/se-en/shop/ASecondTime
    Hon gör även efter beställning om man beskriver och skickar med bild om man har. FedEx ringde på hos mig idag men jag var inte hemma, så ska få den i morgon. Kan lägga ut en riktig bild då, är lite nervöst faktiskt, men hoppas den är fin irl med. Den anlände på 3 dagar från att jag fick mail om att den var skickad :)  
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014