Inlägg från: Carolinekahlstrom |Visa alla inlägg
  • Carolinekahlstrom

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Här är min kombination! Vigselring överst (hoppas att det funkar med bilden). Hämtade vigselringen idag.

  • Carolinekahlstrom

    Nu har jag satt mig vid en dator. Såhär ser alltså min kombination ut. Gifter oss inte förrän i Juli, men det gick snabbare än vad vi trodde att få hem ringen.


    Det är en enkel tunn guldring med stenar 18K från Albrekt guld (?). Den undre är förlovningsringen och är från Guldfynd.

  • Carolinekahlstrom

    Betty84: Ser att du har en likadan förlovningsring som mig!! Jag har velat fram och tillbaka om man kan ha silver till den, men det ser ju jättefint ut!! Jag har köpt en guld smal ring med diamanter, men börjar ångra mitt köp. Har några dagar på mig kvar att ändra (öppet köp).

  • Carolinekahlstrom
    Enilea skrev 2014-02-05 08:51:44 följande:
    Personligen tycker inte jag att det är fint med en rak mot en kupad, men smaken är som...
    har du provat ringarna tillsammans? Diamantringen är en mindre och billigare variant av en av Albrekts storsäljare. Kan hända att diamantringen är lite låg i jämförelse med förlovningsringen?!
    Om du inte testat- gör det. om du testat och gillar det- kör!! Det är du som ska bära ringarna och det är du som ska gilla dem!

    ja, det är det jag tycker är så otroligt svårt! Jag har testat det tillsammans, men själva vigselringen var alldeles för liten i butiken så jag fick ingen riktigt uppfattning. Dom beställde hem den i min storlek och jag ska iväg att testa den imorgon.


    Jag hittar verkligen INGEN ring som passar ihop med min! Jag hade köpt en tunn alliansring för lite och ingenting då jag lämnade in guld, men ju mer jag tittat på den desto mer avskyr jag den. Men det betyder att jag är "bunden" till att bara titta på albrekts guld där jag då köpte den första ringen och deras utbud är ju inte sådär jättestort! Jag får nästan panik över det här. Är det någon som har något förslag på vad jag kan matcha min förlovningsring med för vigselring? Behöver all hjälp jag kan få!

  • Carolinekahlstrom

    Jag skrev för några dagar sedan och länkade till två ringar och undrade vad ni trodde om dem tillsammans. Jag var väldigt skeptisk till hur det skulle se ut då våra förlovningsringar är lite mer rundade i skenan och vigselringen jag tittat på var med rak, men jag var och provade och faktiskt köpte vigselringen idag! På bilderna jag länkade så såg ringarna helt annorlunda ut. Det ser inte så tokigt ut va? (hoppas att bilden fungerar) Kamerabild så den blev lite mörkare.


Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014