Inlägg från: ellysmom |Visa alla inlägg
  • ellysmom

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    MissK skrev 2014-01-15 14:34:36 följande:

    I februari kan jag visa upp mina som är "under konstruktion" :) Längtar!


    Samma här! MIn allians har jag ju som förlovningsring men om bara 2 VECKOR får jag vigselsnutteplutten! HAHA! Kan knappt vänta! 
    Iof tänker jag låta guldsmeden få ha den liggande tills dagen innan vigseln men vi ska iaf få se den, godkänna designen etc. Spännande då jag designat den "själv". Ingen aning om hur det blir men hoppas på kanon!  
  • ellysmom
    Incredible skrev 2014-01-20 10:33:00 följande:
    På nyårsnatten överraskade han mig totalt när han fick ner på knä och
    plockade fram den här ur fickan.
    Trodde aldrig att han skulle lyckas välja en sån fantastisk ring helt själv!
    Det är en alliansring i 18 karats vitt guld med 9 st princesslipade (4kantiga) diamanter.
    Jag älskar den!!Hjärta



    Grattis! Den är jävligt snygg, har en likadan själv! haha! Fast min har 13 diamanter. Är din möjligen från Nordstans Guld? Hur som helst, riktigt riktigt classy! 
    Jag har beställt min vigselring som kommer om ca 2 veckor. En solitär med en kuddslipad diamant på 0.8ct på rundad skena. Spännande att se hur det blir tillsammans men jag tror mig fått till det fint.
  • ellysmom
    niwen skrev 2014-01-31 15:53:41 följande:
    Idag har jag beställt min ring, jag hoppas den blir finfin på fingret med. Lite svårt när man inte kan prova innan. Men guldsmeden ville inte jobba med diamanten jag efterfrågade. Så jag har köpt den från etsy. 14k roseguld och rå uncut diamant på runt 1 karat. Tycker den är så frän. 


    Alltså, menar inte att dissa eller så men VAD ÄR DET DÄR?
  • ellysmom
    pinkflesh skrev 2014-01-31 22:17:15 följande:
    Ellysmom: Hon har ju sagt vad det är - en oslipad diamant. Sjukt ohyffsat att skriva så som du gjorde. Om du faktiskt undrar vad det är för något kan man ta sig tiden att formulera sig vänligt, jag tror snarare du menade att "dissa"^^
    tro gör man i kyrkan. Du däremot var ju kanske inte såeciellt trevlig heller eller?
  • ellysmom
    niwen skrev 2014-02-01 11:16:33 följande:
    Haha det är precis som det står en uncut diamant. Det är alltså så dom ser ut innan dom blir slipade och behandlade och glänser ungefär. :) Googla raw uncut diamonds om du vill se olika varianter. Det är inte det vardagliga blinget men jag tycker dom är häftiga. 
    Det var onekligen väldigt personligt! Kul! Jag har oxå "designat" min ring lite annorlinda, om än inte riktigt lika "wild and crazy" som din. Varför ville inte guldsmeden jobba med stenen du valt?
  • ellysmom
    Carolinekahlstrom skrev 2014-02-05 00:15:56 följande:
    Vad tycker ni om att ha en mer rundad förlovningsring till en rakare form på vigselringngen? Ser det heltokigt ut? Sitter vid telen så länkar, första länken är förlovningsringen och andra den tänkbara vigselringen. Passar det? Andra förslag? www.albrektsguld.se/article/forlovningsring_i... , www.albrektsguld.se/article/diamantring_i_18k...
    Va kul, att du frågade det! Jag har en alloiansring som är "rak" och skarp i kanterna. 4mm bred med 13 prinsesser på 0.92ct och väntar nu på min vigselring som är med rundad skena på 3.5mm (om jag inte kommer ihåg fel) med en kuddslipad diamant om 0.8ct med modifierad fattning. Jag har alltså formgivit den väldigt mycket själv vilket känns spännande. Min guldsmed tror att det kommer bli kanonfint tillsammans med min nuvarande förlovningsring och med tanke på hans erfarenhet så litar jag nog på att det blir bra. Den ska vara klar vilken dag som helst så vi får väl se hur det blir men om det är helgalet så är det ju bara att göra skenan kantig den med. Jag tänkte som så att eftersom diamanten i vigselringen är så stor och så mjuk i formen så passar det bättre med mjukare form på skenan och i sammanhanget med en så skarp design som min nuvarande ring är borde kontrasterna bli ganska kul tillsammans och väldigt personligt. Tycker det är lite tråkigt att man ser så många liknande set på folks fingrar och vill inte vara "en i mängden".
    Jag tycker alltså, att ja det funkar såklart! 
  • ellysmom

    Kommer alltså bli ungefär så här fast med skenorna passade tillvarandra. Jag tror det blir bra, älskar iaf denna bilden och den är referens för guldsmeden.


  • ellysmom
    MissTC skrev 2014-02-27 00:03:29 följande:
    Ok hehe =) va nämligen inne på hedens guld o då va ett par inne o hämta ut sina o tänkte att de kanske va du =)
    Ah! Nej det var inte vi. Har inte hämtat dem än utan bett om ytterligare en korrigering. stenen är monterad ståendes som det nu är men jag hade önskat liggande så vi får se om de hinner fixa det innan nästa helg då vi gifter oss.
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014