• Endora

    Sommarsemester i Sverige, tips?

    Västkusten! Finns inget vackrare i sommarsverige. härliga bad , mysiga promenadställen, båtar och krabbfiske med barnen. sen finns ju Göteborg nära med Liseberg. och även Nordens ark(jättefin djurpark) eller havets hus.

  • Endora
    daniiel skrev 2014-01-07 06:31:03 följande:
    Jag kan tänka mig att Gotland är jättefint (har alltid velat åka dit), men vi hade tänkt få slippa flyg, färjor och tåg och endast köra bil ;) Jag är lite knepig på så sätt, jag får rent panikångestattacker av andra färdmedel. Något jag säkerligen borde ta itu med, men inte till i sommar. Det blir lite bättre med medicinen, men vill inte äta den medan jag ammar.
    Gotland/visby är mitt Thailand. Älskar verkligen att vara där, såå fint och kan varmt rekommenderas alla med. Vi åker dock dit på medeltidsveckan varje gång vi är där.(vi klär oss i temat och älskar historia/medeltid) jättekul för barn. Dock är priserna som högst den veckan. Så vill man "bara" dit på vanlig semester, så undvik v.32, för att få billigare boende osv.   Men kan annars säga att det är värt det, helt underbart.
Svar på tråden Sommarsemester i Sverige, tips?