Inlägg från: emzerus83 |Visa alla inlägg
  • emzerus83

    Hade du löshår under bröllopet?

    Så här hade jag håret på min stora dag... frisören lånade ut löshår till mig som hon nålade fast i flera rader i mitt underhår... Jag vart jättenöjd :)



  • emzerus83
    Cuddly skrev 2013-12-11 09:04:05 följande:
    Åh så jätte fin du blev! Det är en mycket liknande frisyr som jag har tänkt mig till bröllopet. Jag vet att kostnaderna skiljer sig väldigt mycket mellan städer framför allt, men hur mycket fick du betala och hur lång tid tog det ungefär? Är det en mycket avancerad bruduppsättning?
    Tack! :) Ja jag vart jättenöjd!! Själva uppsättningen var inte avancerad alls det gick på kanske 10 minuter det som tog tid var att locka mitt hår... jag hade ganska så tjock o mitt egna hår var nästan lika långt som löshåret som hon hade i i tre sektioner i underhåret. Allt hos frissan tog ca 2,5 h och jag betalade 1500 kr och då behövde jag som sagt inte betala för löshåret... Detta var i Västerås.

    Min frisör hade redan lockat löshåret så det sparade vi ju lite tid på...

    Du skrev tidigare om att du funderade på att välja din frisör som du har i vanliga fall o det tycker jag låter som en bra idé. Så gjorde jag också och varje gång jag ändå var där för att klippa eller färga så pratade vi om hur jag skulle ha håret o hon testade tex att locka mitt hår med locktång ena gången o plattång nästa för att jag skulle få känna efter vilka sorts lockar jag ville ha o vilka som höll bäst i mitt hår.
    Jag har väldigt rakt hår som har varit väldigt svårt att locka o framför allt att få lockarna att hålla så därför var det skönt att testa sig fram under en längre tid vilket funkade så bra när man valde sin vanliga frisör :)

    Vi lockade mitt hår med plattång o löshåret med locktång för att mixa olika sorters loclar lite o det höll jättebra från tidig fm till sena natten :)
Svar på tråden Hade du löshår under bröllopet?