Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Till värmen över jul & nyår?

    Alyllyra skrev 2013-11-25 15:39:57 följande:
    Jag antar att frågan lyder "Ska du/ni resa till värmen över jul och nyår?"... Kom igen, BT, vi har redan förstått att vi inte är högprioriterade (inga aktiva mods, ingen som upptäcker reklam, inga förbättringar av sök- och anmälningsfunktioner trots upprepade klagomål etc.), men fullständiga meningar kan vi väl förtjäna i alla fall?
    Jag håller med. Jag skulle gärna vilja att det var skrivet något kort i TS åtminstone och kanske dom kunde slänga in en kulig bild eller liknande. Just nu känns det totalt onödigt med dessa veckans frågor, som en nödvändigt ont från BTs sida, och jag tycker inte alls det känns roligt att svara på frågorna.
  • daniiel

    Jag tycker aktiviteten i forumet alltid går ner under hösten/vintern. Det brukar komma igång igen efter nyår, då sommarbrudarna blir lite mer aktiva :) Med även sådant går ju upp och ner.

    Jag håller med om att man bör kunna diskutera allt här, så länge det är fokus på bröllop och det tycker jag nog ändå att det är. Och jag tycker det är ett väldigt trevligt forum, trevliga människor och inte lika hårt klimat som i många andra forum. Jag tycker därför det är jättetråkigt om det inte finns något engagemang från BTs sida, för jag tror att det kan påverka den allmänna trivseln här och det kan nog också påverka hur aktivt forumet är.

    Visst har vi kapat tråden med klagomål, men jag tycker inte det är utan anledning, och med tanke på att det väldigt sällan händer någon förändring efter klagomål, så gör det nog inte så mkt. Det är bara bra om dom får läsa lite kritik tycker jag. Förhoppningsvis tar dom till sig den.

    Jag kommer ihåg den undersökningen och nej, jag tror inte det har blivit något av den. Tyvärr.


Svar på tråden Till värmen över jul & nyår?