Inlägg från: sarad |Visa alla inlägg
  • sarad

    Bröllop oktober 2014

    Hejhej


    Här kommer ännu en 4/10 2014. Känns som ett väldigt populärtdatum även om vi valde det helt av en slump. Vi kommer gifta oss på öland på borgholms slott och det var detta datum som de hade kvar när vi bokade, (tidigaste då de hade fler datum i november december men våren och tidigare under hösten var fullt) Efter lite disskuterade tyckte vi att de var ett riktigt bra datum och nu tror jag inte vi hade velat ändra även om det blivit någon avbokning.


    Eftersom vi bor i Helsingborg har vi skickat ut save the date så att alla gäster ska ha möjlighet att ta sig till öland och vi har även gäster från usa som vi ville skulle få möjlighet att komma.


    Annars är inte så mycket mer bokat, men kommer snart boka vår catering och fotograf :)

  • sarad

    Hej igen tjejer


    Vad roligt att läsa om all er planering och hur det går. Själv har jag just planerat om hela mitt bröllop. Kännt ett ganagande ont i magen hela tiden nu när vi planerat bröllop 70 mil från där vi bor. Dessutom hade vi inte räknat med kostnaden för att vi måste åka dit en tre ggr till (går ca 3000 varje gång åga boende mat och bensin) Jag kunde använda min favorit florist och min vännina på jobbet som gör super fina sugerpaste tårtor kunde inte göra denna till oss = större kostnader.


    Så tillslut tog jag upp detta med sambon som höll med om att det var jobbigt så vi började kolla på alternativ, vi kunde inte tänka oss att kompromissa om att vi ville ha en lokal i samma standard som på borgholm och vi vill absolut gifta oss på ett slott men efter lite telefonsamtal och räknade så kom vi fram till att bröllopet blev till och med lite billigare om vi gifter oss på Ellinge slott i Eslöv (40 minuter från hemmet) Så nu blir det så istället och i ett nafs är det återigen kul att planera bröllop och magen är glad för den slipper ha så ont.


    Så nu pågår jakten efter en duktig fotograf och såklart en klänning med stort K

Svar på tråden Bröllop oktober 2014