Inlägg från: Karlin |Visa alla inlägg
  • Karlin

    Bröllop oktober 2014

    Vi ska också gifta oss den 4/10 - 14 :) Ett väldigt snyggt datum. 

    Vi har inte kommit så långt i planningen men det ska bli kul att läsa hur det går för er. 

     

  • Karlin

    Jättefin klänning Lovisa! Ser mycket snyggare ut på dig än på internetbilden. :)
    Bra omval av skorna! Är du van med höga klackar? Det passar bra med mer "påklädda" skor i oktober. 


    Jag älskar juh rött så funderar på om man skulle ha röda skor på sig? Eller ha röda stövlar under fotografering men sen ha fina enkla skor under vigsel och fest...
    Eller vita converse. Har man långklänning kan skorna antigen vara "osynliga" under klänningen eller så kan de vara en rolig detalj att skymta. 
    Trolla, glittra skor är helt underbart rätt tycker jag! :)

    Här har vi äntligen bestämt ställe. Nu är något klart iallafall vilket är väldigt väldigt skönt! Vi ska beställa dricka och mat från stället vilket är väldigt smidigt. 
    Jag har varit sjukskriven i två månader (större axel operation) så har inte haft energi att bestämma saker men nu är jag på gång igen! 
    Datum, plats... och brudpar bestämt. :) 

    Jag har ej börjat med klänning ännu. Min mor, som sponsrar festen å har ganska mycket åsikter, har fått för sig att eftersom vi planerar att gifta oss borgerligt att jag ska ha en mycket enkel klänning och visar mig alla vita klänningar hon kan hitta i reklamen. Men HA så fel hon har. <3 Brudgummens kusin är utbildad sömmerska och gör kostymer på heltid och hon har sagt att hon så gärna vill min klänning så vi ska nog fixa det i sommar. Jag tänker på filmen bridesmaids när jag tänker på bröllopsklänningsprovning. (sikken ångest) Även om jag köper en klänning känns det bra att någon kan hjälpa att få klänningen perfekt. :) 

    Så mycket att fixa. 
    Tur att vi har 149 dagar kvar. 

    Skriv och berätta hur det går för er! :D
Svar på tråden Bröllop oktober 2014