Inlägg från: izredam |Visa alla inlägg
  • izredam

    Instrumental musik under vigseln?

    Såhär är det:

    vi känner ingen som kan sjunga bra nog (kräsna som vi är) och har inte råd att hyra in en solist till bröllopet. Därför funderar vi på att ha en instrumental låt mitt i vigseln (där vi annars skulle haft en solosång då).

    Kommer det kännas konstigt? Vad tror ni?

    Det stycke vi funderar på just nu är river flows in you från twilight.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Instrumental musik under vigseln?
  • izredam

    Ja, nej var det bra i den fråga jag tänkte i alla fall - så om Vichy är den som röstat ja så är alla överrens so far kanske? :)

    Det är den låten som inte är från Twilight alltså, visste att det var någon låt men ja. Och sen står det till och med på spotify att den är med :P Förvirrade tjejen här. Då är ju frågan om vi inte byter låt dock (till typ Bellas lullaby), för temat är film. Vi gifter oss i mariestad den 21/12 i år...

    Låter ju bra att ingen tycker det är jättekonstigt i alla fall. Jag är rädd för att det bara ska kännas som en pinsam tystnad där ingen vet vart de ska fokusera blicken och bara vill att tiden ska gå...

  • izredam

    Jag avskyr Forrest Gump, kan inte hjälpa det - hur charmig han än är så kan jag inte med filmen... Sambon föreslog samma sak men nej, det blir det inget med, finns så många filmer vi gillar båda två så det får bli något från en av dem :)

    Klart han ska ha cred för det - helt klart välförtjänt! Vi kollade på någon annan skiva i det här fallet och då stod det att det var den i Twilight, sen tänkte vi inte mer på det :P Så kan det gå. Tack för påpekandet dock, så vi i alla fall kan skriva rätt i vigselprogrammet :)

Svar på tråden Instrumental musik under vigseln?