• ThereseV

    Vad GÖR man på ett bröllop egentligen?!

    Eftersom ni har relativt sen vigsel så skulle jag lägga fotograferingen innan (då slipper ni försöka pilla ut massa ris ur håret, bommor och frisyr är inte sönderkramade och det är minsre risk för rödgråtna ögon, plus att gästerna slipper vänta på er)

    Man behöver inte ordna med massa lekar eller aktiviteter om man inte gillar sådant i vanliga fall. Det kan absolut räcka med att tex komma till lokalen och mingla runt lite innan maten. Ofta så är det många släktingar mm som inte setts på ett tag så det brukar inte vara några problem för folk att underhålla sig själva. Plus att det ger tid för att ta en rökpaus, gå på toaletten osv innan middagen. 

    Under middagen är det ju ganska vanligt att slänga in lite lekar (typ skoleken) utöver eventuella tal, men det är absolut inget måste..en helt vanlig middag där folk bara umgås och äter fungerar hur bra som helst:)

    Klockan kommer ju hinna bli relativt mycket om man tänkt sig en trerätters, så om man kör en liten paus efter maten (ofta också innan tårtan), sedan första dansen och efter det så öppnar man baren så flyter allt på rätt bra:)
    Så länge det finns något att dricka, musik, yta att dansa på för dom som gillar det och sittplatser för dom som hellre vill sitta och prata så kan jag inte tänka mig att någon är onöjd:)

    Har man tiillgång till trädgård eller liknande och ska ha lite lantlig, avslappnad känsla så kan man ju alltid ha lite kubb, darttavla eller liknande tillgängligt, men då tror jag hellre på att ha det liggndes så att folk kan välja att leka/spela och inte schemalägga det som aktivitet. 

Svar på tråden Vad GÖR man på ett bröllop egentligen?!