Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    Någon mer som gifter sig 20/9-14?

    Jag gick iväg och prova med inställningen att jag vill ha en klassisk spetsklänning med släp, då vi har en krona i släkten som inte passar till vad som helst. Och jag vill väldigt gärna ha denna kronan. Men istället hitta jag en modell som var helt annorlunda. Ska se om jag kan länka modellen på ngt sätt då jag sitter på telefonen och skriver.

  • Förälskade

    Kan ju tillägga att när jag gick iväg och provade klänningar så hade jag med mig mina två tärnor och hade inte bokat tid någonstans. Tyckte det kändes dumt att göra det då jag knappast skulle köpa någon. Första stället var hon jätte otrevlig, andra stället hade dem provning på och bad oss komma tillbaka ifall hon skulle ha tid senare. Tredje stället var dem underbara! Dem tog mig innan emellan två provningar och jag provade massor av klänningar. Tyvärr ingen klassisk spets för det hade dem inte. Dem lät tom. Mina tärnor ta massa bilder på mig i klänningarna! Därefter gick vi tillbaka till ställe nummer två, jag provade klänningar men tyckte ändå dem var otrevliga. Så min erfarenhet är helt enkelt att man fåvgå till flera olika för att hitta servicen som passar en själv!

  • Förälskade

    Jag är så lycklig just nu, det där med kontakter underlättar verkligen när man planerar bröllop. En närstående kan ordna buss och chaufför åt oss så att våra gäster kan ta sig till och från lokalen vi vill ha till festen. Så nu, förutsatt att lokalen är ledig så har det löst sig! Buss är en kostnad vi inte skulle ha råd med i vår budget. Dessutom kommer hon överraska oss med transporten för mig och min blivande, så det blir kul att se när dagen kommer :)

  • Förälskade

    Pykkis, vad fint med marint tema. Vårt tema kommer gå i lila och silver, min blivande passar så bra i sådana färger. Fast vi vill ha en djupare plommonlila typ men det är svår att hitta så det lär bli i flera olika nyanser.

  • Förälskade

    Helt underbart kan jag lova! Det känns som om saker och ting faller på plats. För så fort lokalen är bokad kan jag fokusera på alla andra 100 saker. Ska bli spännande imorn för då ska vi kolla på lokalen. Kommer få ta den oavsett vad men jag vill få ut mer än bara bilder. Ska nog passa på att mäta också så att jag har det som behövs sen till uppdukningen. Jag är lite av ett kontrollfreak och måste ha saker klara tidigt så att jag kan hantera eventuella strul och sånt.

  • Förälskade

    Vi kommer skicka våra i april, maj. Vill ha svar minst två månader innan, helst tre. Så hinner gästerna som kommer långt ifrån boka vandrarhem och sånt. Min släkt bor ju i göteborg och Linköping. Hadd oxå velat ha hösttema, det är vackert och man kan använda så mycket ifrån naturen, men min blivande är inte så förtjust i dem färgerna.Jag köpte en bok i bokhandeln när min blivande hade friat. Bröllop heter den rätt och slätt i den ena är det allt för planeringen och den andra använder jag för att föra ner tankar och idéer inför bröllopet

  • Förälskade

    Jag har nu vart och kollat på lokalen, vi har även bokat den. Trodde det skulle gå på 5000:- eftersom vi ville ha fredagen också men blev glatt överraskade när hon sa att det skulle kosta oss totalt 3500:-. Och då har vi porslinet som ingår och det var faktiskt fint, allt från champagne glas till kaffekoppar fanns. Köket var stort och perfekt för egen buffe med restaurang diskmaskin. Så lycklig just nu, det enda som oroar mig är söndagen. För där kunde hon inte ge svar på när lokalen skulle stå färdig, enligt henne skulle den vara städad och undanplockad på natten när vi lämnar. Så vi får hålla tummarna för att det inte ska vara ngt barndop LR annat kalas där på söndagen.

  • Förälskade

    Åh nu kom bordslöparna jag köpt med posten! Fick tag på 15 ST för 150:- dem är dessutom oanvända så fyndade bra där!!

Svar på tråden Någon mer som gifter sig 20/9-14?