Inlägg från: Sheltiegirl |Visa alla inlägg
  • Sheltiegirl

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

    Jag är född 92  och min blivande 89, vi gifter oss i Maj 2014 i Herrljunga. Vi kommer ha en utomhusvigsel och just nu jobbar vi på att få ihop gästlistan, det är så svårt! Vi är uppe i 90 pers nu (stor släkt) men vi har fler vänner jag vill bjuda, hur gör ni för att avgöra antalet gäster?

  • Sheltiegirl
    marolo skrev 2013-09-14 21:21:54 följande:
    hej och välkommen! :)
    ja det är ett problem för många, vi gjorde så att vi enbart bjöd in personer som vi umgås med främst vänner, sen bjöd vi in en del släkt . Men vi har varit ganska strikt bara, två tre personer vi bjudit för att de "hör ihop". Valt bort delar av släkten som är kända för att inte vara så trevliga eller som man kanske haft käbbel med innan. Vi satsade på att bara sprida positiv energi. Det kommer såklart bli en del surerier och arga miner när väl inbjudningarna kommer ut men det är värt det istället för att ha en person där för att man "måste" så vi landade på 45 gäster :)
    Jag känner så med, jag har en moster och hennes dotter (min kusin alltså) med familj som jag inte alls tycker om. båda är riktiga bitchar och beter sig som förmer än oss andra, mest mot mig och mina syskon. Tar jag bort dem från listan är det 3 personer mindre men ojoj vilket rabalder det nog skulle bli! alla i släkten umgås ofta vid födelsedagar m.m så dom lär ta illa upp.

    hur skulle ni andra valt? Fegat ur och bjudit dem ändå eller struntat i om det blir bråk och inte bjudit dem?
Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig