• pnufs

    2 augusti 2014

    Hej alla där ute! Jag och min sambo gifter oss 2 augusti 2014 och jag skulle tycka det vore roligt att bolla idéer och diskutera med andra som gifter sig samma datum :) Var gifter ni er, hur långt har ni kommit i planeringen osv? :)

  • Svar på tråden 2 augusti 2014
  • Fillis
    kärleken skrev 2013-12-02 14:22:42 följande:
    Jag vet att Åhlens har haft små askar för typ CDskivor, stor som en CDskiva alltså och tunna. Kanske det kan passa? Prova annars e-bay, där finns det mesta!
    Tack! Ska kolla det!
  • AugustiVegas

    Jag gifte mig 2 augusti i år, ett mycket bra datum för bröllop! ;) lycka till!

  • Ekorren

    Nu har jag varit och provat fler brudklänningar. Provade lite allt möjligt (även fast jag vet vad jag vill ha) och fastnade för två som inte alls är den stil jag tänkte! En Alfred Angelo www.alfredangelobridal.eu/Collections/Bridal-Collection/2251/ och en Mori Lee www.morilee.com/Bridals/blu/5115 . Jag som skulle ha en ganska enkel i chiffong tänkte jag, haha. Måste låta det sjunka in lite, och så ska jag vänta på den klänning som jag beställt hem som är mer jag egentligen, en Nixa modell 14118. Tur det finns lite tid att bestämma sig på :)

  • Fillis
    Ekorren skrev 2013-12-03 11:34:31 följande:
    Nu har jag varit och provat fler brudklänningar. Provade lite allt möjligt (även fast jag vet vad jag vill ha) och fastnade för två som inte alls är den stil jag tänkte! En Alfred Angelo www.alfredangelobridal.eu/Collections/Bridal-... och en Mori Lee www.morilee.com/Bridals/blu/5115 . Jag som skulle ha en ganska enkel i chiffong tänkte jag, haha. Måste låta det sjunka in lite, och så ska jag vänta på den klänning som jag beställt hem som är mer jag egentligen, en Nixa modell 14118. Tur det finns lite tid att bestämma sig på :)
    Jätte vackra klänningar båda två! Lycka till med valet av klänning!
  • emelieed

    hej! jag gifter mig också 2 augusti 2014 :)
    vi har hunnit boka kyrka, lokal, sångerska till kyrkan, bestämt tärnor och bestman, suttit och kollat klänningar. tror jag ska beställa från jjhouse. har hittat en jätte fin där :) någon annan som har tänkt beställa klänning?

  • Mawlinbry

    Dags för oss att vakna till liv nu kanske? :D

    Ska nog kila iväg nästa vecka och kolla kostym åt gubben i huset, och förstås smygtitta klänning till mig själv. Är lite otålig och vill att nästa vecka börjar... igår :D

    Ska även börja fila på inbjudningarna nu. :) Blir nog att jag skickar dem i mitten av april med sista datum i slutet av maj.


    2/8 -2014
  • lellekajza

    Hej alla som har samma datum som vi.

    Den 2/8-14 Blir jag fru Klaesson i Nyköping.

    Vår planering går bra o jag har hunnit mycke .

    Kyrkan, Festlokalen är bokad. Klänningen in köpt , kostymen fixad.
    Dukar och en del av dekorationen är  in köpt.
    Mat och Tårta är bästelt. Fotograf klar .
    Inbjudningskortena kommer gå ut i början på feb med o.s.a i sista maj. Så gästerna inte är borta då när dagen D kommer.  Vi har ett färgtema på Svart ,Vitt & Rött.

    Saknar lite mer dekorations Ideèr  Och ett Band som ska spelar.

    Så Har ni ideèr ?? Jag vill höra

  • Lajna

    Vi gifter oss också detta datum :) Vigsel på Drottningholms slottskapell sen festen på Winterviken. Vi bor i London så det är lite krångligt med att ordna allt på distans men min MoH är fantastisk och hjälper en massa.. Vi har bokat allt och klänning är köpt, skor, blommor, make-up och hår är bokat ( har tur som har florist/make-up/stylist vänner :) Men nu så fort det nya året börjat har jag plötsligt blivit superstressad! Känns som vi ligger efter med massor helt plötsligt!! Måste beställa bridesmaids klänningar till mina 5 bridesmaids, kiltar och regalia till M2B, paigboy samt bestman, gå igenom menyerna, välja tårta, boka dj, bestämma dekor till lokalen, är det ngn som har erfarenhet av rentevent btw? Det är dem som ska dekorera på Winterviken och de är lite luddiga.. Winterviken rekomenderade dem så man hoppas ju att de är ok... Hjääälp!! Måste ordna bil med. Och fick just reda på att vår präst fått förhinder!! Nu när jag ser detta blir jag ännu mer stressad!! Haha..

  • MariaochGustav

    Vi gifter oss i Lundby gamla kyrka på Hisingen i Göteborg och har fest med cirka 70 gäster på Lundby hembygdsgård alldeles intill, mysig lokal. Vi har bokat cateringfirma (Himlagott), liveband, gjort hela budgeten tror jag...och filar på inbjudan. Jag tar gärna emot tips på: fotograf i Göteborg som tar max 6000 kr samt roliga idéer i allmänhet.

  • pnufs

    Vi har gjort klart alla inbjudningskort men saknar några adresser, sen ska vi skicka dem :) De flesta vet om det, men känns ändå lite pirrigt :)
    Butiken där jag köpte min klänning håller på att ändra lite på den så att den blir som jag vill ha den, har varit och provat en gång emellan. I måndags hade jag ett missat samtal från dem men jag hann inte ringa tillbaka. Sen ringde jag i tisdags, men då var sömmerskan ledig. Igår skulle hon jobba, men fick inget samtal.. Börjar bli lite nervös att det är något som gått snett :/ Förmodligen bara min hjärna som spökar, men det känns lite oroligt...

Svar på tråden 2 augusti 2014