Inlägg från: loppis |Visa alla inlägg
  • loppis

    2 augusti 2014

    Vi gifter oss också 2 aug 2014. Vi har valt att ha ett rätt "litet" bröllop (ca 60-70 gäster, litet med tanke på att jag har en enorm släkt som faktiskt umgås) med närmsta familjen och vännerna. Eftersom vi båda saknar var sin förälder så känns det för jobbigt att ha traditionell sittning. Så vi satsar på att ha årets roligaste fest. Dessutom väljer vi att gifta oss ca 80 mil hemifrån, så de flesta av våra gäster får en lång resväg, så det blir en hel helg tillsammans med våra underbara släktingar och vänner. I stort är allt planerat, men nu ska vi in på detaljplanering:), men kyrka och lokal är bokat och klart, även en av solisterna i kyrkan.

  • loppis
    pnufs skrev 2013-08-29 07:35:37 följande:
    loppis: Spännande att gifta sig så långt hemifrån, var kommer ni gifta er? :) Här är de syora bitarna också planerade, men detaljplaneringen känns som att man kan hålla på med i evighet :P

    Vi kommer gifta oss i Norsjö, ett samhälle i västerbottens inland, vi bor på lidingö. Men min släkt är från norsjö, så det är lite som att "komma hem" Ja smådetaljerna kan driva en till vansinne ;) men vi ska föröka skala av och njuta.
Svar på tråden 2 augusti 2014